Navigáció

Vállalkozást indítok

Tippek ahhoz, hogy az emberek ránk figyeljenek

Tippek ahhoz, hogy az emberek ránk figyeljenek

Női szemmel 2023.03.31

A közönség figyelmét megragadni – legyen az egy több száz fős előadóterem, egy konferenciaterem, egy négyszemközti beszélgetés vagy egy Instagram Live – létfontosságú készség mindazok számára, akik vezetői pozícióra törekszenek. Ebben a cikkben szeretnénk tanácsokat adni, hogy milyen eszközök használhatóak a figyelem megragadásához.

Hogyan építsünk ki márkakapcsolatokat véleményvezérként?

Hogyan építsünk ki márkakapcsolatokat véleményvezérként?

Menedzsment 2023.03.24

Egyéni vállalkozók nem csak abban az esetben lehetünk, ha rendelkezünk valamilyen termékkel vagy szolgáltatással, hanem influenszerként is, amikor a bevételünk fő forrása márkákkal való együttműködésekből fakad. A márkakapcsolat-építés minden vállalkozó számára fontos lehet, így összegyűjtöttünk néhány hasznos információt és tanácsot a témában.

Így növelhetjük az eladási számainkat

Így növelhetjük az eladási számainkat

Menedzsment 2023.03.17

Már a vállalkozásunk tervezése során is szükséges célokat kitűzzünk arra vonatkozóan, hogy mennyi ügyfelet és vásárlót szeretnénk szerezni magunknak. Ennek érdekében különböző megoldásokkal kell előállnunk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek, hogy a termékünk vagy szolgáltatásunk magával ragadja őket. Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, amit érdemes megfogadni, ha növelni szeretnénk az eladási számainkat.

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

Sikeres nők 2023.03.10

Az MKB Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén létrejött Dobbantó Program, amely a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki céljául, tavasszal ismét meghirdeti a 12 napos kompetenciafejlesztő tréningjét. Mától jelentkezhetnek a már vállalkozó vagy vállalkozás indításán gondolkodó hölgyek. Újdonsággal is bővül a képzés, a tréninget elvégző legkiemelkedőbb, szakmai zsűri által kiválasztott cégvezetői számára részvételi lehetőség nyílik a vállalkozási inkubációs programban.

Öt dolog, amit senki nem mond el arról, hogyan legyél szabadúszó

Öt dolog, amit senki nem mond el arról, hogyan legyél szabadúszó

Sikeres nők 2023.03.03

Mindannyiunk életében eljön az a pont, amikor változásra vágyunk a munkánk terén és belevágnánk valami újba, valami sajátba. Ekkor jöhet szóba a szabadúszóvá válás, amikor lényegében a saját főnökünkké válhatunk. Mielőtt belevágnánk egy ilyen kalandba, érdemes szem előtt tartanunk néhány fontos szempontot – összeszedtük tehát azt az öt dolgot, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül, ha szabadúszóként folytatnánk a karrierünket.

Védjük meg a vállalkozásunkat az online térben is!

Védjük meg a vállalkozásunkat az online térben is!

Piaci trendek 2023.02.28

A mai digitális világban elengedhetetlen, hogy a vállalkozásunk jelen legyen az online térben és biztosítanunk kell azt is, hogy munkavállalóink modern, internethez csatlakozó eszközökön keresztül dolgozhassanak. Ha a személyes adataink védelmének nagy figyelmet szentelünk, tegyük ezt a vállalkozásunk bizalmas adataival is! Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy mire érdemes odafigyelni a cégünk védelmével kapcsolatban.