Navigáció

Menedzsment

Hogyan építsünk fel egy e-mail marketingkampányt?

Hogyan építsünk fel egy e-mail marketingkampányt?

Menedzsment 2022 jún. 28

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az e-mail az egyik leggazdaságosabb marketingeszköz, és használatával mérhető eredményeket érhetünk el viszonylag rövid időn belül. A kampányok hatékonysága érdekében azonban érdemes odafigyelnünk pár kritikus pontra, ezeket most megosztjuk veletek.

Mint a randizás: így erősítsd meg a márkahűséget

Mint a randizás: így erősítsd meg a márkahűséget

Menedzsment 2022 jún. 24

Vállalkozásunk sikeres működésének alapfeltétele, hogy olyan visszatérő vendégeink, vásárlóink, megrendelőink legyenek, akik teljes mértékben elköteleződtek mellettünk. Ennek az elérése sok szempontból a randizásra hasonlít. Ahogy egy kapcsolat kezdeti szakaszában, a stabil vevőkör kialakítása során is sokat számít ugyan a kémia, de mi magunk is nagymértékben tudjuk befolyásolni az események alakulását – cikkünkben összeszedtünk öt tippet ahhoz, hogy miként érjük el a fogyasztókban a hűséget a márkánk, vállalkozásunk felé.

Kerüld el a klasszikus hibákat – min bukhat el egy vállalkozás?

Kerüld el a klasszikus hibákat – min bukhat el egy vállalkozás?

Menedzsment 2022 máj. 12

Az nem kérdés, hogy egy induló vállalkozásnak rengeteg nehézséggel kell szembenéznie a tőke megteremtésének körülményeitől az időmenedzsmentig. Vannak azonban olyan klasszikus, visszatérő hibák, amelyeknek a tudatos elkerülésével nagyban csökkenthetjük a bukás esélyét. Cikkünkben ezeket szedtük össze – olvass tovább, és növeld saját esélyeidet azzal, hogy felkészülsz a buktatókra.

Így teremts biztonságos munkahelyi környezetet!

Így teremts biztonságos munkahelyi környezetet!

Menedzsment 2022 máj. 03

A pszichológiai biztonság megteremtése elengedhetetlen feltétele egy jól működő csapatnak. Amennyiben kollégáink biztonságos közegként tekintenek a munkahelyükre, a munkatársaik alkotta közösségre, kevésbé lesznek kitéve fluktuációnak, jobb munkamorállal fognak rendelkezni, és munkakedvük is magasabb lesz.

A vezetői kommunikáció fejlesztése

A vezetői kommunikáció fejlesztése

Menedzsment 2022 ápr. 22

A vezetői kommunikáció lényeges része a vállalkozásunk mindennapjainak. Vezetőként számtalan módon és élethelyzetben kell képviselnünk a vállalkozásunk érdekeit, legyen szó tárgyalásról, a munka delegálásáról, vagy egy döntés meghozataláról. Ezért különösen fontos odafigyelnünk, hogy mind a munkatársainkkal, mind az ügyfeleinkkel megfelelően kommunikáljunk. Lássuk, milyen típusai vannak, és miért fontos megteremtenünk cégen belül a szabadon áramló kommunikációt.

Hogyan váljunk agilis vezetővé?

Hogyan váljunk agilis vezetővé?

Menedzsment 2022 ápr. 08

Az agilitás egy az üzleti életben egyre többet idézett tulajdonsággá vált az utóbbi időben. Gyakran halljuk ezt a kifejezést, van egy elképzelésünk a jelentéséről, mégis nehéz átlátni, hogy pontosan mitől is lesz agilis egy szervezet vagy annak vezetője. Képesség a változtatásra, amikor az hirtelen szükségessé válik - leegyszerűsítve erről van szó, de ássunk kicsit mélyebbre, miért olyan fontos ez.

Új névvel folytatja működését a Dobbantó program

Új névvel folytatja működését a Dobbantó program

Menedzsment 2022 ápr. 01

Te is olvashattál már arról, hogy a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank integrációjával egy új magyar bank jön majd létre 2023-ban. Ennek a fúziós folyamatnak az első állomása, hogy a mai napon a Budapest Bank egyesül az MKB Bankkal, és MKB Bank néven folytatja működését. Ehhez illeszkedve programunk a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” néven működik tovább.

A siker alapja a kapcsolati háló

A siker alapja a kapcsolati háló

Menedzsment 2022 márc. 25

Vajon mi az? Komoly versenyelőnyünk származhat belőle, de sokunk nem meri kellően kiterjeszteni. Nagyszerűen szolgálja a vállalkozásunk elindítását és menedzselését, ugyanakkor senki sem rendelkezik vele alapvetően. Az alábbi sorokat olvasva viszonylag gyorsan ki lehet találni, hogy mire gondoltunk: a cégvezetés szempontjából elengedhetetlen networkingre. Mostani cikkünkben az ezzel kapcsolatos ökölszabályokat szedtük össze.

Tartsunk tavaszi nagytakarítást a cégünknél is!

Tartsunk tavaszi nagytakarítást a cégünknél is!

Menedzsment 2022 márc. 01

A tavasz és a jó idő beköszöntével nem csak a természet újul meg, de mi magunk is lendületet, motivációt kapunk egy kis felfrissülésre. Ilyenkor szoktunk például nagyobb takarításba kezdeni az otthonunkban – miért ne tennénk ugyanezt a vállalkozásunk életében?

Ne essünk a mikromenedzsment csapdájába!

Ne essünk a mikromenedzsment csapdájába!

Menedzsment 2022 febr. 22

Természetes, hogy a vállalatunk életében szeretnénk a legtöbb területet az ellenőrzésünk alá vonni és úgy érezzük, hogy csak abban az esetben lehet sikeres a cégünk, ha mi magunk tartunk kézben mindent. Hosszú távon azonban a túlzott kontroll hátráltathatja az alkalmazottainkat, valamint a vállalatunk növekedését. Mi a baj a mikromenedzsmenttel és hogyan változtathatunk rajta?