Navigáció

Magyar Marketing Fesztivál

Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing-döntéshozóinak, vállalkozóknak! Készülj fel te is a 2017-es év kihívásaira, ismerd meg a legújabb üzleti- és marketing trendeket!

Információk

  • Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
  • Esemény kezdete: 2017.01.26 07:30
  • Esemény vége: 2017.01.26 06:00
  • Kategória: Előadás
  • Célközönség: Működő vállalkozások

Tudod, mi hozza lázba vevőidet 2017-ben?

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb éveleji, kimondottan az üzleti- és marketing trendekkel és szakmai újdonságokkal foglalkozó szakmai konferenciája kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing- és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.

Az elmúlt három évben teltházas volt a rendezvény, és a résztvevők között folytatott piackutatás (1263 fő, 2016.01.29.) alapján ez Magyarország legszínesebb KKV-marketing konferenciája.

Tölts csupán 1 napot azzal, hogy felkészülsz a 2017-es év üzleti- és marketing újdonságaira, változásaira és megtanulod, 2017-ban mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök fognak valóban működni és melyek nem. 

Vegyél részt 16 TOP-előadáson, találkozz 16 TOP-előadóval, akik saját szakmájuk nagyjai. Hallgasd meg a kerekasztal 3, milliárdos forgalmú cég vezetőjének beszélgetését. Az ő és az előadók tapasztalatai megfizethetetlen, az év elején vállalkozásod számodra sorsdöntő is lehet. Építs kapcsolatokat a szervezett networkingen és gyűjts két óra alatt annyi partnert, amennyi akár az egész évre is bőséges lehet. Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítóval, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén maximalizálhatod a hatékonyságodat és profitodat. Újdonság 2017-ben is: "Milliárdosok klubja" - inspiráció-bomba három, milliárdos forgalmú cég vezetőjétől!

További részletek és jelentkezés a rendezvény honlapján:

http://marketingfesztival.hu/?p=adw_search&gclid=CIe5pPXIhdECFW4A0wodn7ANwg

Térkép