Navigáció

Digitális Vállalkozói Workshop

Digitális marketingstratégia és ügyfélszerzés a weben + Growth Hacking kruzus

Információk

 • Helyszín: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30. Google Ground
 • Esemény kezdete: 2016.09.30 12:30
 • Esemény vége: 2016.09.30 06:30
 • Kategória: Workshop
 • Célközönség: Induló vállalkozások

Kurzus saját online vállakozás menedzsmentjérol üzlettulajdonosoknak és döntéshozóknak.

Régóta gondolkodsz azon, hogy saját vállalkozást indítasz az online térben? Már létrehoztad webshopodat, de az eredmények még nem olyanok, mint amire számítottál? A Digitális Vállalkozó Kurzus (www.digitalisvallalkozo.hu) együttműködésben a Google Magyarország és a BIG FISH Kft. csapatával most megmutatja, hogyan leszel képes sikereket elérni a digitális piacon.

A tanfolyam egy délutant vesz igénybe és csak azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak Neked a kezdeti siker megalapozásához.

Regisztráció és bővebb információ: https://events.withgoogle.com/digitalis-vallalkozoi-workshop-digitalis-marketingstrategia-es-ugyfelszerzes-a-weben-growth-hack/ 

Kiknek ajánljuk?

Magánszemelyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

A résztvevők Google Adwords promóciós kód ajánlatban részesülnek, mellyel 22 500 Ft-os Adwords költésüket a Google további 22 500 Ft Adwords kerettel egészíti ki. A promóciós ajánlatokról bővebben itt olvashat: 

Mit tanulunk az alkalom során?

A rendezvény főbb témakörei a következők lesznek:

 • piaci kockázatfelmérést, pozicionálást, versenytárselemzést és a fogyasztói igények felmérését tapasztalt vállalati szakemberektől
 • digitális marketingstratégia kialakítását a Google Magyarország tolmácsolásában
 • a megfelelő webes értekesítési felület kiválasztását és használatát a BIG FISH Kft. szakertőinek segítségével
 • Videós és mobilhirdetési ötleteket és tippeket a Google Digitális Tanácsadójától
 • Valós magyar esettanulmányokat jelenlevő vállalkozóktól
 • Tényszerű Growth Hacking tananyagot, gyakorlati példákon keresztül

A jelentkezésről

Kérjük vedd figyelembe, hogy a rendezvény maximális létszáma 35 fő, ezért kérünk még ma regisztrálj, hogy biztosan ott tudj lenni a képzésen. Amennyiben nem kaptál visszaigazoló e-mailt a részvételről, sajnos nem fogsz tudni részt venni a képzésen. 

Maximum létszám: 35 fő

Részvételi díj: 14,900 Ft+ÁFA, mely tartalmazza a prezentációk megtekintését és elektronikus verzióját, a nyomtatott anyagok díját, két kávészünetet, valamint a Growth Hacking workshopon való részvételt.

Fizetési feltételek: kérjük a részvételi díj teljes összegét szeptember 25-ig az alábbi számlaszámra szíveskedj elutalni a résztvevő személy és cégnév közleménybe írásával:

Cég neve: Fix Prompt Kft.

Számlaszáma: Unicredit Bank 10918001-00000074-25190000

Térkép

Kapcsolódó fotók