Navigáció

Anyacsavar és Női sikertréner a májusi Dobbantó Klubon

A májusi Dobbantó Klub témája a női szerepek és a vállalkozásvezetés összeegyeztetése lesz, ahol Andráska Zsófia (Női sikertréner) és Paizs Dóra (Anyacsavar) vállalkozók osztják meg velünk saját tapasztalataikat.

Információk

  • Helyszín:
  • Esemény kezdete: 2021 máj. 25 - 16:00
  • Esemény vége: 2021 máj. 25 - 17:30
  • Kategória: Dobbantó esemény
  • Célközönség: Működő vállalkozások

A májusi Dobbantó Klub témája a női szerepek és a vállalkozásvezetés összeegyeztetése lesz, ahol Andráska Zsófia (Női sikertréner) és Paizs Dóra (Anyacsavar) vállalkozók osztják meg velünk saját tapasztalataikat. A klubesemény – alkalmazkodva a járványhelyzethez – most is online lesz megtartva, így az ország bármely részéről várjuk a résztvevőket.

Anya, feleség, barát, testvér, dolgozó nő, munkatárs, vállalkozó és még sok-sok szerep az, aminek a mindennapjainkban meg kell felelnünk. Nem egyszerű megtartani az egyensúlyt a különböző feladatkörök között, különösen ebben az időszakban, amikor a karantén miatt még inkább összefolynak a tevékenységek. Megragadva ezt a napjainkban is igencsak aktuális témát a következő Dobbantó Klubon arról lesz szó, hogyan lehet mégis összeegyeztetni egymással a különböző szerepeket úgy, hogy egyiken se essen csorba.

A májusi klub két meghívottja Andráska Zsófia life, párkapcsolati és business coach, a Női sikertréner alapítója, valamint Paizs Dóra, az Anyacsavar blog és online közösség alapítója, aki maga is elvégezte a Dobbantó tréninget. Vendégeink arról fognak beszélgetni, hogy milyen nehézségekkel járhat a különféle női szerepek összehangolása a vállalkozásvezetéssel és/vagy vállalkozásfejlesztéssel, valamint tippeket és tanácsokat is adnak saját tapasztalataik alapján.

A klubesemény ideje: május 25., kedd, 16 óra

Az online előadás minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető, viszont a részvételhez előzetes regisztrációt szeretnénk kérni, hogy elküldhessük az eseményhez tartozó belépési linket. Az előadás megszokott interaktív formája online térben sem fog elveszni, hiszen a résztvevők bármikor kérdezhetnek, hozzászólhatnak a beszélgetéshez az erre alkalmas chat ablakban. Az előadók pedig figyelemmel kísérik az így érkező kérdéseket és megválaszolják őket előadás közben.

Jelentkezés online

Térkép

Kapcsolódó fotók