Navigáció

"zöld vállalkozás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 4 találat

5 tipp a „zöld” kommunikációról

5 tipp a „zöld” kommunikációról

Menedzsment 2022.07.29

Ahhoz, hogy a kommunikációnkban megjelenhessen a – mára szinte nélkülözhetetlen – fenntarthatóság, ténylegesen alakítanunk kell a vállalkozásunk működésén, hogy zöld termékekkel állhassunk piacra. Összegyűjtöttünk 5 irányelvet, amelyeket komolyan kell vennünk ahhoz, hogy el tudjuk kerülni a „greenwashing” jelenséget, azaz ne váljunk álságosan zöld vállalkozássá a fogyasztók szemében. Annyit előzetesen elárulhatunk, hogy ezen a téren is a kulcsszó a megfelelő kommunikáció.

Miként lehet zöldebb a vállalkozásunk? – Útmutató a környezettudatosabb működéshez

Miként lehet zöldebb a vállalkozásunk? – Útmutató a környezettudatosabb működéshez

Piaci trendek 2022.03.11

A környezeti-társadalmi hatások átalakulnak a klímaváltozás elleni harc következtében, ahol ki-ki saját életterében szeretne tenni a bolygó érdekében. Egyre inkább elterjed a körforgásos gazdaság, zöldenergia, klímabarát mezőgazdaság mellett az okos városok és a zöld közlekedés ötlete, így elkerülhetetlen, hogy a vállalkozásaink is környezettudatosabbak legyenek.

Váltsunk zöldre!

Váltsunk zöldre!

Menedzsment 2021.03.26

Napjainkban a környezeti fenntarthatóság témája már divatosnak számít a vállalkozások és a fogyasztók körében is. Egyre többen igyekeznek vállalkozásukat a környezettudatosság fényében vezetni, illetve a kereslet is megnőtt az ilyen cégek iránt.

Megéri a környezetbarát vállalkozás

Megéri a környezetbarát vállalkozás

Piaci trendek 2019.03.14

A környezetvédelem fontosságának térnyerésével egyidejűleg egyre többet hallunk a zöld vállalat és a zöld iroda kifejezésekről. Már a cégek is felismerik a környezeti problémákat, valamint odafigyelnek a fenntartható és etikus megoldások gyakorlására. A vállalkozások, amelyek környezettudatosságra törekednek, vonzóbbak mind az ügyfeleknek, mind a befektetőknek.