Navigáció

"webshop" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 15 találat

Vállalkozás baba mellett

Vállalkozás baba mellett

Menedzsment 2022.08.09

Gyermekvállalás után nagyon sok nő csak nehezen tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Ezért nekik alternatívát jelenthet egy saját vállalkozás elindítása, ezzel is biztosítva számukra a megélhetést és a jövőt, hiszen egy jó ötletből bármikor sikeres cég születhet. Nincs más dolgunk, mint megnézni, hogy tudásunkhoz, képességeinkhez milyen új ötlet párosítható, és ha ez megvan, akkor a megfelelő vállalkozási forma megtalálása után elindítani azt.

Az egytermékes webshop indításának alapjai

Az egytermékes webshop indításának alapjai

Piaci trendek 2021.06.28

Van egy jó terméked, amit szeretnél értékesíteni, de nem tudod, megéri-e webshopot indítani kizárólag ennek az egy dolognak? Jó hírünk van: abszolút életképes vállalkozási ötlet egyetlen árucikk köré építeni online vállalkozásodat. Mutatjuk ennek előnyeit és kezdeti lépéseit.

Találatok videókban

Összesen 1 találat

Találatok eseményekben

Összesen 3 találat

DOBBANTÓ KLUB 05.29. - Webshopkészítés a gyakorlatban
May.2905:00

DOBBANTÓ KLUB 05.29. - Webshopkészítés a gyakorlatban

Google Ground, 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Melyek azok a jogszabályi, informatikai, marketing és biztonsági szempontok, amelyeknek meg kell felelnünk? Kulcsár István Róbert, a WebShop Expert vezető tanácsadója, valamint Bíró Panni, a SKIZOCAT webshop alapítója és fejlesztője segít eligazodni a témában.

Webáruházi trendek − 2017
Feb.0210:00

Webáruházi trendek − 2017

1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Ismerje meg a rohamos gyorsasággal fejlődő webkereskedelem legújabb trendjeit! A Webáruházi trendek – 2017 országos konferencián a webkereskedelemmel foglalkozó cégek évente egyszer áttekintik a piaci, technológiai trendeket, a logisztikai újdonságokat, az új fizetési megoldásokat, valamint a legújabb nyerő értékesítési és marketingtechnikákat.

PPC workshop a Groundon
Sep.0802:00

PPC workshop a Groundon

Budapest, 1082 Nagytemplom utca 30.

Kapcsolj magasabb sebességre! Pörgesd fel online bizniszed az ünnepekre!