Navigáció

"Vállalkozói képzés" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 4 találat

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

Sikeres nők 2023.03.10

Az MKB Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén létrejött Dobbantó Program, amely a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki céljául, tavasszal ismét meghirdeti a 12 napos kompetenciafejlesztő tréningjét. Mától jelentkezhetnek a már vállalkozó vagy vállalkozás indításán gondolkodó hölgyek. Újdonsággal is bővül a képzés, a tréninget elvégző legkiemelkedőbb, szakmai zsűri által kiválasztott cégvezetői számára részvételi lehetőség nyílik a vállalkozási inkubációs programban.

Ősszel ismét tanteremben zajlik majd a Dobbantó tréning

Ősszel ismét tanteremben zajlik majd a Dobbantó tréning

Menedzsment 2021.07.29

Már lehet jelentkezni a 2021. szeptember 6-án induló Dobbantó tréningre, ami két online szemeszter után ismét tanteremben, személyes találkozások formájában valósul meg. Várunk minden a vállalkozói kompetenciáit fejleszteni vágyó vállalkozónőt, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

Véget ért a tavaszi Dobbantó tréning

Véget ért a tavaszi Dobbantó tréning

Sikeres nők 2019.05.13

Sikeresen zárult a tavaszi Dobbantó tréning, amelynek köszönhetően 21 vállalkozónő gyarapíthatta vállalkozással kapcsolatos ismereteit. A SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal közösen tartott képzésünkön résztvevők a már meglévő, vagy még tervezett vállalkozásuk működtetéséhez szükséges ismereteket sajátíthatták el.