Navigáció

"vállalkozásindítás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 18 találat

Hogyan építsünk fenntartható üzletet?

Hogyan építsünk fenntartható üzletet?

Piaci trendek 2023.01.17

Amikor belekezdünk egy vállalkozásba fontos, hogy biztos alapokra építkezzünk, és gondoskodjunk arról, hogy hosszútávon fenntartható legyen az üzletünk. Az elindítás előtt rengeteg lépést kell megtennünk, valamint meg kell győződnünk arról, hogy a termékünk vagy szolgáltatásunk kielégíti majd a piaci igényeket. Így minden esetben dolgoznunk kell azon, hogy a tervezési folyamatunk megalapozza és hosszú távon fenn is tartsa a sikert.

Az év utolsó Dobbantó klubján a hatékony döntéshozatal és a csapdák elkerülése kerül fókuszba

Az év utolsó Dobbantó klubján a hatékony döntéshozatal és a csapdák elkerülése kerül fókuszba

Piaci trendek 2022.10.28

A vállalkozók jól ismerik a változás fogalmát, az új helyzetekhez való alkalmazkodást, és képesek a kihívásokból is előnyt kovácsolni. Azonban a 2022-es év még a legrátermettebb és igazán tapasztalt üzlettulajdonosokat is váratlan helyzet elé állította, újratervezésre késztette. A novemberi Dobbantó klubon épp ezért visszanyúlunk a gyökerekig, és a döntéshozatalt vesszük górcső alá, felsorakoztatva így számos praktikus, a gyakorlatba azonnal átültethető technikát.

10 további kreatív vállalkozási ötlet

10 további kreatív vállalkozási ötlet

Piaci trendek 2022.08.23

Egy vállalkozó számára kinyílhat a világ az üzleti élet mellett az önmegvalósítás terén is. A jó ötlet nem minden, de szükséges előfeltétel. Nem is olyan régen már készítettünk egy cikket 10 javaslattal, hogy milyen kisvállalkozást érdemes elindítani Magyarországon. Elérkezett az idő, hogy folytassuk ezt a sort további 10 kreatív ötlettel, segítve azokat, akik nem tudják, hogy merre induljanak el, ha vállalkozni szeretnének.

10 ötlet kisvállalkozásra

10 ötlet kisvállalkozásra

Piaci trendek 2022.06.17

Ha úgy érezzük, hogy nem tudunk kiteljesedni a munkánk során, esetleg frusztrál minket az alkalmazotti lét, érdemes elgondolkodnunk saját vállalkozás indításán. Ahhoz, hogy sikeres legyen, szükségünk van egy jó ötletre, rengeteg munkára és szenvedélyre, amelyek anyagi és erkölcsi megbecsülést hozhatnak el számunkra.

Találatok eseményekben

Összesen 4 találat

Dobbantó tréning
Feb.0609:00

Dobbantó tréning

1063 Budapest Munkácsy u 27. I.3.

A képzések hétfőnként 9-től 17 óráig, keddi napokon pedig 9-től 16 óráig tartanak.

Cambridge Business Design Academy “Open” előadássorozat
Mar.1205:00

Cambridge Business Design Academy “Open” előadássorozat

1118 Villányi út 11-13

A Cambridge Business Design Academy lehetőséget biztosít szakemberei előadásainak látogatására. A résztvevők az előadásokkal egy olyan azonnal felhasználható tudást kapnak, amelyet már másnap sikeresen be tudnak építeni az üzleti- magánéletbe.

Women Startup Competition Demo Day
Jun.0306:00

Women Startup Competition Demo Day

Budapest, Erzsébet tér 12., Magyarország

A női startup versenyek sikerét követően idén is megrendezésre kerül a Women Startup Competition, ami lehetőséget teremt az egyre növekvő startup és befektetői közösség számára, hogy átfogó képet kapjon a legjobb női vállalkozói csapatokról és projektjeikről.