Navigáció

"Vállalkozás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 4 találat

Hogyan kezdjünk el vállalkozóként dolgozni mellékállásban?

Hogyan kezdjünk el vállalkozóként dolgozni mellékállásban?

Piaci trendek 2023.03.28

Megannyi főállásban dolgozó alkalmazott keresi a kreatív lehetőségeket, hogy vállalkozóvá váljon, és kiegészítse jövedelmét. Egy saját vállalkozás elindítása azonban ijesztő és komplikált lehet. Szerencsére van egy egyszerű módja annak, hogy kipróbáljuk magunkat: egy mellékállásban indított vállalkozással. Ebben a cikkben hét lépésben foglaltuk össze, hogy hogyan kezdjünk bele a saját vállalkozásunk elindításába teljes állasunk megtartása mellett, hogy aztán sikerre tudjuk vinni azt.

Öt dolog, amit senki nem mond el arról, hogyan legyél szabadúszó

Öt dolog, amit senki nem mond el arról, hogyan legyél szabadúszó

Sikeres nők 2023.03.03

Mindannyiunk életében eljön az a pont, amikor változásra vágyunk a munkánk terén és belevágnánk valami újba, valami sajátba. Ekkor jöhet szóba a szabadúszóvá válás, amikor lényegében a saját főnökünkké válhatunk. Mielőtt belevágnánk egy ilyen kalandba, érdemes szem előtt tartanunk néhány fontos szempontot – összeszedtük tehát azt az öt dolgot, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül, ha szabadúszóként folytatnánk a karrierünket.

Hogyan vegyük észre a piaci trendeket?

Hogyan vegyük észre a piaci trendeket?

Piaci trendek 2022.12.13

A piaci trendek folyamatosan változnak, így nem könnyű lépést tartani velük, azonban a vállalkozásunk sikeressége is múlhat azon, hogy mennyire vagyunk naprakészek. Ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket, hiszen a hosszútávú üzleti tervezés érdekében muszáj haladnunk a korral és lecsapni a jó lehetőségekre.

Vállalkozás baba mellett

Vállalkozás baba mellett

Menedzsment 2022.08.09

Gyermekvállalás után nagyon sok nő csak nehezen tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Ezért nekik alternatívát jelenthet egy saját vállalkozás elindítása, ezzel is biztosítva számukra a megélhetést és a jövőt, hiszen egy jó ötletből bármikor sikeres cég születhet. Nincs más dolgunk, mint megnézni, hogy tudásunkhoz, képességeinkhez milyen új ötlet párosítható, és ha ez megvan, akkor a megfelelő vállalkozási forma megtalálása után elindítani azt.