Navigáció

"tudatosság" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 3 találat

Így védd meg a cégedet a kibertérben!

Így védd meg a cégedet a kibertérben!

Piaci trendek 2022 ápr. 12

Sok esetben, ha fenyegetettségre mint potenciális problémára gondolunk, nem az interneten keresztül ránk leselkedő veszélyek jutnak először eszünkbe. Pedig a kisvállalkozások több szempontból is ki vannak téve a kibertámadásoknak. Napjainkban igazán felértékelődött az adatbiztonság fogalma, amely kapcsán vállalkozóként és magán felhasználóként egyaránt érdemes körültekintő lépéseket tenni. Ezzel kapcsolatban hoztunk pár példát.

Így tervezd a reggeled, hogy hatékonyan teljen a napod!

Így tervezd a reggeled, hogy hatékonyan teljen a napod!

Női szemmel 2022 márc. 16

Sokunkat foglalkoztatja a kérdés, hogy miképpen hozhatnánk ki a legtöbbet a napunkból. Rohanó világunkban sajnos megszokott, hogy nem marad elég időnk önmagunkra. Lefekvés előtt is még a telefonunkat nyomkodjuk, hogy a napközben mellettünk elhaladó világot beérjük.

Te hiteles vagy? A tudatos kommunikáció jelentősége

Te hiteles vagy? A tudatos kommunikáció jelentősége

Sikeres nők 2018 nov. 22

A vállalkozói lét megkívánja a kifinomult, mégis határozott attitűdöt, aminek titka elsősorban a hatékony kommunikáció, azon belül is a tiszta beszéd és a tudatosan közvetített gesztusok kohéziója. Ha kiiktatjuk a rossz beidegződéseinket, szembenézünk a saját gyengeségeinkkel, és korrigáljuk a hibáinkat, máris óriási lépést teszünk hosszútávú sikereink érdekében