Navigáció

"tippek" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 14 találat

Öt online vállalkozásötlet nőknek

Öt online vállalkozásötlet nőknek

Női szemmel 2023.04.21

Manapság a legegyszerűbb módja annak, hogy belevágjunk valamilyen saját vállalkozás ötletbe, ha az online térben indítjuk el. Ennek előnye, hogy könnyen végezhető otthonról, és akár a teljes munkaidős állásunk mellett is elkezdhetjük építeni a cégünket, hála az digitális technológia adta lehetőségeknek. Összegyűjtöttünk tehát néhány olyan online végezhető munkát, amikbe nőként is bátran belekezdhetünk és hamar sikereket érhetünk el.

Tippek ahhoz, hogy az emberek ránk figyeljenek

Tippek ahhoz, hogy az emberek ránk figyeljenek

Női szemmel 2023.03.31

A közönség figyelmét megragadni – legyen az egy több száz fős előadóterem, egy konferenciaterem, egy négyszemközti beszélgetés vagy egy Instagram Live – létfontosságú készség mindazok számára, akik vezetői pozícióra törekszenek. Ebben a cikkben szeretnénk tanácsokat adni, hogy milyen eszközök használhatóak a figyelem megragadásához.

Számlázás az ügyfelek részére – tippek, hogy jobban csináljuk

Számlázás az ügyfelek részére – tippek, hogy jobban csináljuk

Pénzügyek 2023.03.07

Számos nehézséggel kell szembenéznünk a vállalkozásunk vezetése közben, többek között nincs egyszerű feladatunk azzal, hogy biztos kezekben tartsuk az üzletünk pénzügyeit. Az egyik kihívás, ami ránk vár, az az ügyfelek részére történő számlázás. Ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani legújabb cikkünkkel, amiben összeszedtünk néhány hasznos tippet a számlázással kapcsolatban.