Navigáció

"sikeres vállalkozás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 9 találat

Három kritikus kérdés, mielőtt piacra lépnénk

Három kritikus kérdés, mielőtt piacra lépnénk

Menedzsment 2022 dec. 27

Rengeteg tervezéssel jár belekezdeni egy új vállalkozásba, ilyenkor számtalan dolog jár az ember fejében egyszerre. Aggódunk amiatt, hogy a potenciális ügyfeleink kedvelni fogják-e a szolgáltatásunkat, és kétellyel tölt el minket az, hogy a jövőben sikeresek leszünk-e abban, amibe most belevágunk. Cikkünkben három kérdéssel segítünk, amelyek megválaszolásával leküzdhetjük vállalkozással kapcsolatos kezdeti bizonytalanságunkat.

Whitney Wolfe Herd, a világ egyik legfiatalabb selfmade női milliárdosa

Whitney Wolfe Herd, a világ egyik legfiatalabb selfmade női milliárdosa

Sikeres nők 2022 júl. 15

A Tinder kétségtelenül a legnépszerűbb társkereső oldal manapság. Whitney Wolfe Herd több szálon kötődik hozzá, hiszen az egyik társalapítója, majd marketingért felelős alelnöke volt az online ismerkedést alapjaiban felforgató alkalmazásnak. Két év után viszont váltott, ami újabb sikert hozott a számára: saját applikációja, a Bumble komoly eredményeket ér el a randialkalmazások piacán, Whitney pedig a világ legfiatalabb női vezérigazgatója lett, aki levezényelt egy nyilvános részvénykibocsátást. Cikkünkben az eddigi karrierjét követjük végig.

Dobbantó Sztorik II. – Gasztrovállalkozások

Dobbantó Sztorik II. – Gasztrovállalkozások

Sikeres nők 2021 nov. 23

Múlt héten indult cikksorozatunk keretében azon sikeres vállalkozónőket mutatjuk be, akik a „Dobbantó Sztorik – 30 inspiráló vállalkozónő” c. jubileumi kiadványunkban szerepeltek és elvégezték a Dobbantó tréninget. A sorozat második részében betekintést nyerhetünk azoknak a hölgyeknek a sikertörténeteibe, akik a hazai gasztronómiát gazdagítják vállalkozásaikkal.