Navigáció

"példakép" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 3 találat

Vállalkozónők, akik tevékenységükkel formálták a történelmet

Vállalkozónők, akik tevékenységükkel formálták a történelmet

Sikeres nők 2023 febr. 14

Vállakozóként rengeteg bátorságra és inspirációra van szükségünk ahhoz, hogy belevágjunk a saját üzletünk elindításába. Ámulattal nézzük azokat, akiknek már sikerült elérni az általunk régóta vágyott eredményeket, és próbálunk rájönni arra, hogy nekik mégis hogyan sikerült. Ösztönzésképp összegyűjtöttük néhány ikonikus nőt a történelemből, akikből erőt és motivációt meríthetünk, amikor úgy érezzük: nekünk ez nem fog menni.

Fiatalok, nők és példaképek – sikeres 25 év alatti énekesnők

Fiatalok, nők és példaképek – sikeres 25 év alatti énekesnők

Sikeres nők 2022 aug. 16

Sok minden megváltozott a zeneiparban az utóbbi években, de a legfontosabb érték régen és ma is ugyanaz volt: az egyéniség. Sőt, mostanra olyan könnyűzenei előadók érkeztek a legfiatalabb korosztályból, akik tágítják a határokat, felrúgják a szabályokat, mégis széles körben népszerűek és a slágerlisták élére tudnak kerülni. Cikkünkben öt sikeres fiatal énekesnőt mutatunk be, akik még a 25-öt sem töltötték be, mégis jó példát mutatnak fiatal lányok, illetve minden nő számára.

A testvérpár, akik feje tetejére állították a világot

A testvérpár, akik feje tetejére állították a világot

Sikeres nők 2022 máj. 24

Kevés olyan inspiráló történet van, mint amilyen Venus és Serena Williams-é. Két nehéz körülmények közül érkező afrikai-amerikai nő, akik egy olyan sportágban lettek a világ legjobbjai, amelyet a tehetős fehérek mozgásformájaként ismertek addig. A teniszcsillagok története kérdés nélkül a sporttörténelem egyik legfontosabbja, ami megmutatja a kitartás és a kemény munka erejét.