Navigáció

"Női szemmel" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 3 találat

Hogyan éljük túl a karácsonyt?

Hogyan éljük túl a karácsonyt?

Női szemmel 2022.12.16

Vállalkozóként meglehetősen nagy felelősség nyomja a vállunkat, több dologra kell egyszerre odafigyelnünk, miközben folyamatosan jól akarunk teljesíteni a sikerességünk érdekében. Nem csoda, ha néha összegyűlnek a felhők a fejünk felett és elhatalmasodik rajtunk a stressz. Ez az érzés a karácsony közeledtével pedig hatványozottan felerősödik, holott ennek az ünnepnek pont a nyugalomról és a meghittségről kellene szólnia. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot arra vonatkozóan, hogyan éljük túl - sőt, élvezzük - a karácsonyt.

Öt kézmozdulat, amitől meggyőzőbbek leszünk

Öt kézmozdulat, amitől meggyőzőbbek leszünk

Női szemmel 2022.11.22

Csak kevesen tudják, hogy a kommunikációnk 75 százaléka nonverbális formában, vagyis kimondott szavak helyett egyéb jelzések segítségével történik. Éppen ezért olyan fontos, hogy megtanuljuk használni ezt az eszközt az üzleti életben is. A munkahelyi megbeszélések alkalmával is nagy hasznát vehetjük, ha tudjuk, hogyan gesztikuláljunk és beszéd közben mit csináljunk a kezünkkel. Megmutatunk öt olyan kézmozdulatot, amelyek garantáltan nagy benyomást tesznek másokra.

Nézz és láss! A szemtorna áldásos hatásai.

Nézz és láss! A szemtorna áldásos hatásai.

Női szemmel 2018.07.17

Szemünk romlása elsősorban az egészségtelen életmódra és a felgyorsult életritmusra vezethető vissza. A hosszantartó számítógépes munka, az okostelefonunk folytonos használata, az órákon át tartó vezetés, a rosszul megvilágított környezet, valamint a stressz mind-mind közrejátszanak látásunk romlásában. Ennek azonban nem szükséges így lennie: napi 20 perc ráfordítással sokat segíthetünk szemeink állapotán, sőt, kitartó munkával látásunkat is élesebbé tehetjük.