Navigáció

"marketing" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 19 találat

Hogyan építsünk fel egy e-mail marketingkampányt?

Hogyan építsünk fel egy e-mail marketingkampányt?

Menedzsment 2022.06.28

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az e-mail az egyik leggazdaságosabb marketingeszköz, és használatával mérhető eredményeket érhetünk el viszonylag rövid időn belül. A kampányok hatékonysága érdekében azonban érdemes odafigyelnünk pár kritikus pontra, ezeket most megosztjuk veletek.

Vajon van-e jövője az influenszer marketingnek?

Vajon van-e jövője az influenszer marketingnek?

Piaci trendek 2021.05.07

Az utóbbi években letarolta a marketingszakmát a közösségi média térnyerésével elinduló influenszerkultúra. Az elmúlt időben alig volt olyan cég, amely ne alakított volna ki együttműködést olyan hírességekkel, akik online követőtáboruk által váltak egyszemélyes reklámfelületté. Az influenszer marketing hatása és előnyei megkérdőjelezhetetlenek, a kérdés mégis fennáll: vajon meddig tud hatékony maradni ez a formula?

Találatok eseményekben

Összesen 24 találat

Értékesítési trendek – 2018
Jan.1809:30

Értékesítési trendek – 2018

1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Az egyre tudatosabb, igényes, tájékozott vásárlókat már nem lehet a tegnapi módon megszólítani, megnyerni. Mivel, hogyan kelthetjük fel az érdeklődésüket? Hol vásárolnak? Milyen értékek mentén döntenek?

Webáruházi trendek − 2017
Feb.0210:00

Webáruházi trendek − 2017

1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Ismerje meg a rohamos gyorsasággal fejlődő webkereskedelem legújabb trendjeit! A Webáruházi trendek – 2017 országos konferencián a webkereskedelemmel foglalkozó cégek évente egyszer áttekintik a piaci, technológiai trendeket, a logisztikai újdonságokat, az új fizetési megoldásokat, valamint a legújabb nyerő értékesítési és marketingtechnikákat.