Navigáció

"közösségi média" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 22 találat

Öt tipp a sikeres LinkedIn használathoz

Öt tipp a sikeres LinkedIn használathoz

Piaci trendek 2023.04.25

A közösségi média mára beépült a mindennapjainkba, elsődleges érintkezési ponttá lépett elő az emberek közt. Míg a Facebook és az Instagram a tökéletes reggeli vagy a legjobb nyári fotók megosztására szolgálnak, a LinkedIn az első számú szakmai közösségi portál, amely segítségével kapcsolatokat építhetünk, hivatásunkhoz köthető beszélgetésekben vehetünk részt, vagy építhetjük vállalkozásunk. Így a vállalkozásunk is nagy hasznát veheti egy jól felépített LinkedIn oldalnak, ezért összeszedtünk öt tippet, amelyet bevethetünk az oldalunk kezelésénél.

Miben rejlik egy közösségi média stratégia sikere?

Miben rejlik egy közösségi média stratégia sikere?

Piaci trendek 2023.03.21

Akár most vágunk bele vállalkozásunkba, akár már évek óta vezetjük, a XXI. században elengedhetetlen, hogy cégünk saját közösségi média oldallal rendelkezzen. Már elterveztük, hogy melyik platformon legyünk jelen, de nem tudjuk milyen tartalmakat gyártsunk oda? Ebben is segítségünkre lehet egy jó közösségi média stratégia, aminek a legfontosabb pontjait összegyűjtöttük cikkünkben.

Hogyan javíthatunk a tartalmakon a közösségi média oldalunkon?

Hogyan javíthatunk a tartalmakon a közösségi média oldalunkon?

Piaci trendek 2023.01.31

Olykor-olykor kockázatos lépésnek tűnhet posztolni a social media felületeinkre, mert az egyik percben még imádjuk a tartalmat, amit készítettünk, a következőben pedig nem vagyunk biztosak abban, hogy olyan jól fog működni, mint ahogy szeretnénk. Ilyenkor mi a teendőnk? Vannak tippek, amiket, ha beépítünk a tartalomgyártás folyamatába, akkor kisebb eséllyel ütközünk a bizonytalanság falába. Ez a három hasznos tanács segíthet javítani a közösségi médiában megjelenő posztjainkat.

Ezek voltak 2022 legfontosabb közösségi média trendjei

Ezek voltak 2022 legfontosabb közösségi média trendjei

Piaci trendek 2023.01.06

Manapság egy vállalkozás sikeres működéséhez és működtetéséhez elengedhetetlen, hogy jelen legyünk a közösségi média felületeken. Megannyi lehetőség közül választhatunk, hogy milyen oldalakon népszerűsítjük a márkánkat, de azt fontos szem előtt tartanunk, hogy különböző felületekkel, különféle generációkkal és megannyi trenddel találhatjuk szembe magunkat. 2022-nek is megvoltak a maga social media trendjei, amelyeket most csokorba gyűjtöttünk nektek.

Találatok eseményekben

Összesen 3 találat

Hogyan szerezz elkötelezett vásárlókat az Instagramon? Az áprilisi Dobbantó klubon erről beszélgetünk!
Apr.3005:00

Hogyan szerezz elkötelezett vásárlókat az Instagramon? Az áprilisi Dobbantó klubon erről beszélgetünk!

Google Ground, 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Áprilisban újra megrendezzük a Dobbantó klubot, melynek témája az Instagram, és a benne rejlő üzleti lehetőségek vállalkozások számára. Tudtad, hogy az Instagramon sokkal nagyobb valószínűséggel köteleződik el valaki egy termék, vagy szolgáltatás mellett, mint a Facebookon? Többek között erről beszél szakmai előadónk,Kovács László a Follow Marketingtől és Sipos Melinda, a Ligeti Bolt tulajdonosa. A klubeseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Facebook marketing alapozó Gál Kristóffal
Jan.1801:30

Facebook marketing alapozó Gál Kristóffal

1133 Budapest, Váci út 92.

Egy jó hangulatú, 3 órás képzés, amelynek az az egyértelmű célja, hogy megértsd a Facebook működését, és a sikerhez szükséges stratégiákat