Navigáció

"kkv" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 10 találat

10 ötlet kisvállalkozásra

10 ötlet kisvállalkozásra

Piaci trendek 2022.06.17

Ha úgy érezzük, hogy nem tudunk kiteljesedni a munkánk során, esetleg frusztrál minket az alkalmazotti lét, érdemes elgondolkodnunk saját vállalkozás indításán. Ahhoz, hogy sikeres legyen, szükségünk van egy jó ötletre, rengeteg munkára és szenvedélyre, amelyek anyagi és erkölcsi megbecsülést hozhatnak el számunkra.

Védd meg a szellemi tulajdonod! – Itt a segítség

Védd meg a szellemi tulajdonod! – Itt a segítség

Pénzügyek 2022.04.14

A vállalkozások életében ritka az a fajta tudatosság, hogy már a legelső teendők listáján szerepel a szellemi tulajdon levédetése. Mindez érthető, hiszen olyan „teherről” beszélünk, amely egy induló kisvállalkozó számára anyagilag és kapacitás tekintetében sem biztos, hogy vállalható. Az EUIPO pályázata pont ebben nyújt segítséget kkv-k számára. Cikkünkben ezt mutatjuk be, de előtte nézzük meg, miért fontos a szellemi tulajdon védelme.

Terjeszkedés külföldi piacon – pályázat indult kezdő exportőröknek

Terjeszkedés külföldi piacon – pályázat indult kezdő exportőröknek

Pénzügyek 2022.03.08

Szerencsére ma már számos pályázati támogatás segíti a hazai kkv-k fejlődését és növekedését. A jelenleg futó „Fit For Export” projekt remek lehetőséget kínál azoknak a vállalkozóknak, akik termékeiket, szolgáltatásaikat határon túli piacokon is megjelentetnék. Cikkünkben röviden összefoglaljuk a felhívás részleteit, illetve a regisztráció menetét.

Találatok eseményekben

Összesen 2 találat

Mikro- és kisvállalati marketing stratégia tervezése tréning
Jan.1609:00

Mikro- és kisvállalati marketing stratégia tervezése tréning

Széchenyi István tér 9, 1051

Nem egy-egy marketing eszközre kell koncentrálni, stratégiában kell gondolkodnia minden cégnek. Hiába hiszel a Facebook-ban, ha nem jó a honlapod. Próbálkozhatsz a keresőoptimalizálással, ha nem használod a közösségi média felületeket, nem leszel sikeres. Máté Balázs és a Marketing Professzorok szervezésében.

Magyar Marketing Fesztivál
Jan.2607:30

Magyar Marketing Fesztivál

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing-döntéshozóinak, vállalkozóknak! Készülj fel te is a 2017-es év kihívásaira, ismerd meg a legújabb üzleti- és marketing trendeket!