Navigáció

"kisvállalkozás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 14 találat

Hogyan építsünk ki márkakapcsolatokat véleményvezérként?

Hogyan építsünk ki márkakapcsolatokat véleményvezérként?

Menedzsment 2023.03.24

Egyéni vállalkozók nem csak abban az esetben lehetünk, ha rendelkezünk valamilyen termékkel vagy szolgáltatással, hanem influenszerként is, amikor a bevételünk fő forrása márkákkal való együttműködésekből fakad. A márkakapcsolat-építés minden vállalkozó számára fontos lehet, így összegyűjtöttünk néhány hasznos információt és tanácsot a témában.

Számlázás az ügyfelek részére – tippek, hogy jobban csináljuk

Számlázás az ügyfelek részére – tippek, hogy jobban csináljuk

Pénzügyek 2023.03.07

Számos nehézséggel kell szembenéznünk a vállalkozásunk vezetése közben, többek között nincs egyszerű feladatunk azzal, hogy biztos kezekben tartsuk az üzletünk pénzügyeit. Az egyik kihívás, ami ránk vár, az az ügyfelek részére történő számlázás. Ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani legújabb cikkünkkel, amiben összeszedtünk néhány hasznos tippet a számlázással kapcsolatban.

10 ötlet kisvállalkozásra

10 ötlet kisvállalkozásra

Piaci trendek 2022.06.17

Ha úgy érezzük, hogy nem tudunk kiteljesedni a munkánk során, esetleg frusztrál minket az alkalmazotti lét, érdemes elgondolkodnunk saját vállalkozás indításán. Ahhoz, hogy sikeres legyen, szükségünk van egy jó ötletre, rengeteg munkára és szenvedélyre, amelyek anyagi és erkölcsi megbecsülést hozhatnak el számunkra.

Megéri a környezetbarát vállalkozás

Megéri a környezetbarát vállalkozás

Piaci trendek 2019.03.14

A környezetvédelem fontosságának térnyerésével egyidejűleg egyre többet hallunk a zöld vállalat és a zöld iroda kifejezésekről. Már a cégek is felismerik a környezeti problémákat, valamint odafigyelnek a fenntartható és etikus megoldások gyakorlására. A vállalkozások, amelyek környezettudatosságra törekednek, vonzóbbak mind az ügyfeleknek, mind a befektetőknek.