Navigáció

"instagram" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 10 találat

Így építs kézműves brandet!

Így építs kézműves brandet!

Piaci trendek 2021.02.08

Ebben a cikkünkben megnéztük, hogy marketing szempontból milyen teendőink lesznek, ha vállalkozóként a saját magunk által készített termékeket szeretnénk értékesíteni.

Így építs brandet az Instagramon

Így építs brandet az Instagramon

Piaci trendek 2021.01.26

A Facebook használata továbbra is kihagyhatatlan, és egyre inkább feltör a TikTok is, mégis, ha brandépítésről beszélünk, egyértelműen az Instagramon való hangsúlyos megjelenés tűnik a legjobb választásnak.

Hogyan használjuk üzleti célra az Instagramot?

Hogyan használjuk üzleti célra az Instagramot?

Piaci trendek 2019.05.06

A vállalkozások életében ma már megkerülhetetlenül fontos az aktív közösségimédia-jelenlét. A márciusi, Facebookról szóló Dobbantó Klub után ezúttal az Instagram kínálta lehetőségeket vettük górcső alá április 30-án a Google Grundon. Tudását és tapasztalatait Kovács László Instagram-specialista, a Follow Marketing alapítója, valamint Sipos Melinda, a Ligeti Bolt megálmodója osztotta meg velünk.

#Hastagelésre fel!

#Hastagelésre fel!

Piaci trendek 2019.03.20

Elsőre komolytalannak tűnhetnek a közösségi médiában divatos hashtagek, de érdemes foglalkozni kicsit a témával. A kettős keresztekkel ugyanis nem csak magánszemélyként gyűjthetjük a kedveléseket, de vállalkozásunk is profitálhat használatukkal.

Így turbózd fel Insta oldalad

Így turbózd fel Insta oldalad

Piaci trendek 2019.02.01

Az Instagram megfelelő alkalmazása segíthet vállalkozásunk fellendítésében. Sokan tudják ezt, a gyakorlatban azonban mégsem sikerül igazán népszerű tartalmat előállítani. Az alábbi alapelvekkel akár már ma új követőket szerezhetsz.