Navigáció

"időmenedzsment" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 8 találat

Négy eszköz, ami segít a céges időmenedzsmentben

Négy eszköz, ami segít a céges időmenedzsmentben

Pénzügyek 2022.08.26

Biztosan rengetegszer találkoztál már te is azzal a problémával, hogy a cégednél nem elég hatékonyan van beosztva az idő. Ez nem csupán az optimálisnál alacsonyabb hatékonyságot, de sok stresszt is eredményez, hiszen az embernek az az érzése, hogy folyamatosan késésben van és futnia kell az idő után. A mai posztban négy olyan szoftvert mutatunk be, amelyek segíthetnek enyhíteni ezeket a problémákat.

Home office és önismeret - mit adhat nekünk ez az időszak?

Home office és önismeret - mit adhat nekünk ez az időszak?

Női szemmel 2020.03.25

A koronavírus-járvány hatására az eddig megszokott életvitelünk gyökeresen megváltozott. Többségünk home office-ban végzi munkáját, a gyerekek is otthon tanulnak, és korlátozott lehetőségekkel kell számolnunk arra vonatkozóan, hogy hová mehetünk, kikkel találkozhatunk, illetve hogyan tölthetjük szabadidőnket.

Így dolgozzunk otthonról!

Így dolgozzunk otthonról!

Menedzsment 2020.03.19

A magyar munkavállalók tömegei dolgoznak a következő napokban, hetekben otthonról. Ez sokaknak okoz gondot, hiszen a hosszú távú home office a legtöbb esetben idegen a mindennapi munkavégzéstől. Pánikra azonban semmi ok, összegyűjtöttünk néhány tippet annak érdekében, hogy zökkenőmentesen menjen az otthoni munka!

A legjobb időmenedzsment appok vállalkozóknak

A legjobb időmenedzsment appok vállalkozóknak

Menedzsment 2019.12.13

Könnyű elveszni a mindennapi feladatok között, ha azokat nem jegyezzük fel valamilyen rendszerbe foglalva, legyen szó akár a munkahelyi teendőkről, akár az otthoni dolgokról. De miért ne hívjuk segítségül a folyamatosan kezünk ügyében lévő tárgyat, a mobiltelefont? Összegyűjtöttük a legnépszerűbb ingyenes időmenedzsment applikációkat, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a teendők útvesztőjében.

Találatok eseményekben

Összesen 1 találat