Navigáció

"elfogadás" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 3 találat

Hogyan találj vissza a lelki békédhez?

Hogyan találj vissza a lelki békédhez?

Menedzsment 2023.02.21

Rengeteg váratlan és olykor kellemetlen dolog van az életben, ami kizökkenthet minket a békés mindennapokból. Van, hogy könnyedén átsiklunk a problémák felett és el tudjuk engedni őket, de akadhat olyan szituáció is, amikor már addig nő a baj, hogy csak a negatív dolgokat vesszük észre és ekkor kezdünk el egyre lejjebb csúszni, abban a bizonyos gödörben. Azonban van megoldás a nehézségekre, csak egy kis tudatosság kell hozzá.

Három lépés, ami segít túllendülni az imposztorszindrómán

Három lépés, ami segít túllendülni az imposztorszindrómán

Női szemmel 2023.01.10

Mindannyiunk számára ismerős az a gondolat, hogy nem vagyunk elég jók, hogy az elért eredményeink nem érdemelnek ünneplést, vagy éppen az, hogy mások életéhez képest a miénk lemaradásban van. A szakirodalom ezt az érzést imposztorszindrómának hívja, és sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk. Azonban ahhoz, hogy visszanyerjük az önbizalmunkat, másképpen kell látnunk a világot. A folyamat elindításához három lépést kell megtennünk – cikkünkben összegyűjtöttük őket, hogy ezzel könnyebbé tegyük minden sikeres nő helyzetét, aki ebben a típusú önbizalomhiányban szenved.

Hogyan fogadjuk el a tévedéseinket?

Hogyan fogadjuk el a tévedéseinket?

Női szemmel 2023.01.03

Mindannyian éreztük már magunkat kényelmetlenül attól, hogy tévedtünk valamivel kapcsolatban. Különösen akkor, ha valami olyasmiről volt szó, amiről tudtuk, hogy már korábban megtanultuk, vagy amit „tudnunk” kellett volna. Azonban a sikerhez vezető út első lépése az, hogy megtanuljuk elfogadni, ha hibáztunk valamiben. Ezért összegyűjtöttünk nektek négy fontos lépést, amit érdemes alkalmazni, amikor azt érezzük, hogy megrémültünk a kudarctól.