Navigáció

"Dobbantó tréning" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 24 találat

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

25. alkalommal indul tavasszal a Dobbantó vállalkozónőket támogató tréningje

Sikeres nők 2023.03.10

Az MKB Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány együttműködésén létrejött Dobbantó Program, amely a nők vállalkozói ismereteinek és készségeinek fejlesztését tűzte ki céljául, tavasszal ismét meghirdeti a 12 napos kompetenciafejlesztő tréningjét. Mától jelentkezhetnek a már vállalkozó vagy vállalkozás indításán gondolkodó hölgyek. Újdonsággal is bővül a képzés, a tréninget elvégző legkiemelkedőbb, szakmai zsűri által kiválasztott cégvezetői számára részvételi lehetőség nyílik a vállalkozási inkubációs programban.

Sikeresen zárult a 2022-es őszi Dobbantó tréning

Sikeresen zárult a 2022-es őszi Dobbantó tréning

Pénzügyek 2022.12.20

Véget ért a program történetének 24. Dobbantó tréningje, amelynek köszönhetően újabb vállalkozónők gyarapíthatták vállalkozással kapcsolatos ismereteiket. A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal közösen tartott képzésünkön résztvevők a már meglévő, vagy még tervezett vállalkozásuk működtetéséhez szükséges ismereteket sajátíthatták el és részesévé váltak egy szorosan összetartó női üzleti közösségnek, ezzel is bővítve kapcsolati hálójukat.

Ősszel ismét indul a Dobbantó vállalkozónőket támogató képzése

Ősszel ismét indul a Dobbantó vállalkozónőket támogató képzése

Piaci trendek 2022.09.15

Már lehet jelentkezni a Dobbantó Program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amely legfőbb célja felvértezni a vállalkozónőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és fejleszthetik vállalkozásukat. A több mint 10 éves múltra visszatekintő program szakmai együttműködő partnere, és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

Ősszel ismét tanteremben zajlik majd a Dobbantó tréning

Ősszel ismét tanteremben zajlik majd a Dobbantó tréning

Menedzsment 2021.07.29

Már lehet jelentkezni a 2021. szeptember 6-án induló Dobbantó tréningre, ami két online szemeszter után ismét tanteremben, személyes találkozások formájában valósul meg. Várunk minden a vállalkozói kompetenciáit fejleszteni vágyó vállalkozónőt, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

Találatok videókban

Összesen 1 találat