Új névvel folytatja működését a Dobbantó program

Te is olvashattál már arról, hogy a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank integrációjával egy új magyar bank jön majd létre 2023-ban. Ennek a fúziós folyamatnak az első állomása, hogy a mai napon a Budapest Bank egyesül az MKB Bankkal, és MKB Bank néven folytatja működését. Ehhez illeszkedve programunk a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” néven működik tovább.

A program tekintetében csupán arculati változásról van szó, új névvel és új logóval találtok meg minket a digitális csatornáinkon:

A programunk célja változatlan, továbbra is feltett szándékunk támogatni a nőket vállalkozói ismereteik bővítésében, segítve őket a cégalapításban és fejlesztésben. Az év során jelentkezni fogunk a kompetenciafejlesztő tréningünkkel, amely nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is, kis képzésekkel, amelyeket a vállalkozónők igényei szerint építünk be a tréning mellé, illetve az ingyenesen látogatható klubeseményeinkkel. Mindemellett pedig weboldalunkon heti rendszerességgel olvashattok újabbnál újabb cikkeket, amelyek minden vállalkozónő számára érdekesek lehetnek, legyen szó szakmai tanácsokról, magánéletről, vagy könnyed olvasmány gyanánt inspirációról, kikapcsoló tartalmakról.

Kövesd figyelemmel továbbra is a fent említett oldalainkat, amelyeken keresztül értesülhetsz a program aktuális eseményeiről, valamint kimondottan vállalkozónőknek, női vezetőknek szánt izgalmas tartalmakra is találhatsz. 

A bankok fúziójáról az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz részletesebben: https://www.budapestbank.hu/fuzios-hirek