Ősszel ismét tanteremben zajlik majd a Dobbantó tréning

Már lehet jelentkezni a 2021. szeptember 6-án induló Dobbantó tréningre, ami két online szemeszter után ismét tanteremben, személyes találkozások formájában valósul meg. Várunk minden a vállalkozói kompetenciáit fejleszteni vágyó vállalkozónőt, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

A Budapest Bank 2010-ben indította el a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programot azzal a céllal, hogy támogassa a nőket a vállalkozói sikereik elérésében. A program lehetőséget nyújt pénzügyi, vállalkozói ismereteik és készségeik fejlesztésére, valamint jó alkalmat teremt a kapcsolatépítésre. Az elmúlt tizenegy évben több mint kétezer női vállalkozót segített hozzá cégük fellendítéséhez, illetve vállalkozási ötletük megvalósításához. A program szakmai együttműködő partnere, és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

A Dobbantó tréningen résztvevő hölgyek a vállalkozásfejlesztés területén elismert tapasztalt trénerektől tanulhatnak, többek között a vállalatok pénzügyeiről, marketingjéről, menedzsmentjéről, továbbá a saját vállalkozásukkal kapcsolatban testreszabott tanácsokat is kaphatnak. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak.

Az őszi Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni ide kattintva, 2021. augusztus 25-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza. Mivel a tréning zárt térben fog zajlani elővigyázatossági okokból azt javasoljuk, hogy a jelentkezők rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, vagy más módon igazolják, hogy a fertőzöttség nem áll fenn. A képzésre azon hölgyek jelentkezését várjuk továbbá, akik változó körülmények esetén online formában is folytatni tudják a kurzust, vagyis rendelkezésükre állnak az ehhez szükséges eszközök és feltételek.

Dobbantó Klubok

A Dobbantó klubesemények is folytatódnak ősszel, amelyek minden vállalkozás iránt érdeklődőt várnak, továbbra is online formában. A mindenki számára nyitott, díjmentes klubokon a résztvevők hiteles, tapasztalt szakemberek vezetésével kötetlenül vitatják meg a legkülönfélébb témákat, amelyek egy vállalkozó mindennapjait – szakmai és magánéletét egyaránt – érintik, így az eseményen való részvétel a kapcsolatépítés és a karrier terén történő fejlődés célját egyaránt szolgálja. A klubok időpontjai és a további részletek megtalálhatók itt a weboldalunkon, valamint a Dobbantó program Facebook oldalán