Sikeresen zárult az őszi Dobbantó tréning

Véget ért az őszi, a program történetének 23. Dobbantó tréningje, amelynek köszönhetően újabb 20 vállalkozónő gyarapíthatta vállalkozással kapcsolatos ismereteit. A SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal közösen tartott képzésünkön résztvevők a már meglévő, vagy még tervezett vállalkozásuk működtetéséhez szükséges ismereteket sajátíthatták el.

A Dobbantó tréning egy 6 héten át tartó, 12 napos képzési program, amelyen keresztül a már vállalkozó vagy vállalkozásindítást fontolgató nők olyan gyakorlatias tudásra tesznek szert, amely nélkülözhetetlen az üzleti életben. A tréning tananyaga változatos elemekből épül fel, a hölgyek tanulhatnak többek között marketingről, vállalkozásmenedzsmentről, különféle finanszírozási lehetőségekről, üzleti tervezésről és prezentációs technikákról is. Ezen kulcsfontosságú területek megismerésével alapozzák meg a résztvevők a vállalkozásfejlesztéssel, vagy -indítással kapcsolatos ismereteiket. Emellett nagy hangsúly kerül az önismeretre és személyiségfejlesztésre is, hogy a résztvevők magabiztosan, felkészülten vághassanak neki a mindennapok kihívásainak.

A résztvevők, a trénerek és a szervezők legnagyobb örömére idén ősszel ismét tantermi oktatás formájában valósulhatott meg a képzés, vagyis a csapat tagjai személyesem is találkozhattak egymással. Az őszi Dobbantó tréningre a résztvevők mindegyike valamilyen vállalkozási ötlettel jelentkezett, amelyhez a tréning üzleti ötletük pontosításában, termékeik, szolgáltatásaik célcsoportjának azonosításában, valamint az ehhez igazodó üzleti modell kidolgozásában nyújtott segítséget.

Ez alkalommal is egy igazán változatos, különböző kompetenciákkal és tapasztalatokkal rendelkező nőkből álló csoport állt össze. Az idei Dobbantós hölgyek között volt szövegmentor, építész, home stager, fenntartható esküvői ruhatervező és leendő online növényáruház tulajdonos is, hogy csak néhányat említsünk. A változatos háttérrel rendelkező hölgyek nemcsak tárgyi tudással gazdagodtak, de a közösen eltöltött tréningnapoknak köszönhetően megoszthatták egymással saját tapasztalataikat és értékes szakmai kapcsolatokra tettek szert. A tréning végére pedig mindenkinek elkészülhetett egyéni üzleti terve, amelyet a zárónapokon bemutattak.

Aki nem jutott be az őszi Dobbantó tréning csapatába, ne csüggedjen, jövő tavasszal is indulnak vállalkozónőket célzó szakmai képzések a program keretein belül. Az információkért kövessétek nyomon a Dobbantó Program Facebook oldalát!