Online folytatódik a Dobbantó Program

A koronavírus-járvány nyomán kialakult helyzetben még fontosabbnak tartjuk a vállalkozónők támogatását, ezért ingyenesen elérhető online képzést és klubokat hirdetünk meg.

Online folytatódik a 10 éves Dobbantó Program

Az új típusú koronavírus okozta járvány miatt kialakult hazai és nemzetközi helyzetet mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük, és a fertőzések megakadályozására is figyelmet fordítunk a programban résztvevők egészségének megőrzése érdekében. Ezért a program keretében meghirdetett 12 napos Dobbantó tréninget online folytatjuk, és az ezentúl online megszervezett klubok mellett új, ingyenesen elérhető digitális kompetenciafejlesztő tréninget indítunk el a vállalkozónők számára.

Mától lehet jelentkezni digITall, digitális kompetenciafejlesztő tréningre

Napjainkban már nem az a kérdés, szükséges-e egy vállalkozás működésében a digitalizáció, hanem az, hogy ki mikor fog bele a fejlesztésbe annak érdekében, hogy ne maradjon le a versenytársai mögött. A jelenlegi helyzet azonban felgyorsította ezt a folyamatot, sok vállalkozónak van szüksége sürgős segítségre, amire megoldás lehet a Budapest Bank és a Seed Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az áprilisban induló digitális kompetenciafejlesztő tréning.

A négynapos képzés során a vállalkozók számára elérhető olyan alkalmazások és digitális eszközök tárházát mutatják be, amelyek javítják a cégek hatékonyságát, egyszerűsítik a folyamataikat, segítik az együttműködést a munkavállalókkal és a külső szolgáltatókkal, valamint megkönnyítik a vállalati döntéseket a megfelelő adatgyűjtéssel és elemzéssel. A digITall tréningre itt lehet jelentkezni április 8-ig.

Online folytatódik a Dobbantó klubsorozat is

A szervezők úgy döntöttek, hogy ezentúl a weben szervezik meg a hosszú évek óta népszerű Dobbantó klubokat is, hogy az otthoni munkavégzés során tapasztalható nehézségekkel, illetve további aktuális témákkal  kapcsolatban szakmai előadásokkal inspirálják és támogassák az érdeklődőket. A klubok témái és a további részletek a Dobbantó Program web és Facebook, és LinkedIn oldalán lesznek olvashatók.