Nőként a válság idején

Áprilisban folytatódik a Dobbantó Klub! A Dobbantó Program történetében először online előadással jelentkezünk, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az áprilisi Dobbantó Klubon arról beszélgetünk, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben hogyan tudjuk egyensúlyunkat megőrizni és erőt meríteni.

Nőként többféle szerepben is helyt kell állnunk, hiszen sok esetben egyszerre vagyunk anyák, feleségek, gyermekek, testvérek, barátok és vállalkozók. Nem egyszerű ezek között egyensúlyozni, főleg most, amikor krízishelyzetben találjuk magunkat.

Mit jelentenek az egyes szerep dilemmák, és hogyan változtak meg a jelen helyzetben? Mit vár el tőlem a környezetem, és hogyan tudom fenntartani a saját stabilitásomat? Vezetőként milyen extra felelősségem van, és hogyan tudom a stresszt eredményesen kezelni? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az április 14-én megrendezésre kerülő online Dobbantó Klubunkon. Az online előadáson Fodor Maksai Anna és Steigerwald Zsuzsi, a VALUETEAM szakmai közösségében dolgozó szervezetfejlesztési tanácsadók segítségével járjuk körbe a női vezetői lét fontos témaköreit, kiemelten a válság időszak által támasztott kihívásokat.

A program során hangsúlyos szerepet kap majd a résztvevők által online feltett kérdések megválaszolása és  a problémák körbejárása, hogy az érdeklődők valós segítségben részesüljenek és egymástól is tanulhassanak.

A klubeseményen a részvétel ez alkalommal is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/

Az előadáshoz a regisztrálók a megadott e-mail címükre kiküldött linken keresztül tudnak csatlakozni.

Dátum: 2020. április 14., kedd 17 óra