Májusban megnyíló új pályázati lehetőségek

Idén májusban 12 új európai uniós pályázat nyílik meg. A májusban megnyíló új pályázati lehetőségek a turizmus, az egészségügy, az oktatás, az informatika és az épületenergetika területein adnak majd lehetőségeket a pályázóknak.

A kis-és középvállalkozások számára a „Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása” című pályázat lehet a leghasznosabb, amelynek keretösszege 6,5 milliárd forint. A GINOP felhívás értelmében a vállalkozások információs fejlesztése a cél, amivel a vállalkozások hosszútávon, versenyképesség szempontjából magasabb szintre léphetnek majd.

Milyen feltételekkel jelentkezhetsz a pályázatra?

  • Kis-és középvállakozást vezetsz
  • Vállalkozásod minimum két lezárt üzleti évvel rendelkezik
  • A két év során minimum húszfős statisztikai állománnyal rendelkezett a cég
  • 2016-ban minimum 200 millió forint nettó értékesíti árbevételt termelt a cég

Mire használhatod fel a pályázati összeget?

A pályázatra május 31-től jelentkezhetnek a fenti követelményeknek megfelelő kis-és középvállakozások, és az összeget IoT fejlesztésekre (internet of things) és szoftveres big data megoldások bevezetésére használhatják fel. A pályázat célja, hogy a kevésbé fejlett régiókban működő kis-és középvállalatok versenyképessége is növekedjen az innovatív technológiai megoldások alkalmazásával. A „Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása” című pályázatokat május 31-től lehet benyújtani.

https://www.palyazat.gov.hu/ginop-326-824-17-versenykpes-vllalatok-tevkenysgnek-emelt-szint-digitalizlsa-1