Lezárult az őszi Dobbantó tréning: 20 vállalkozónő viheti nagyobb sikerre a cégét!

Sikeresen zárult az őszi Dobbantó tréning, amelynek köszönhetően újabb 20 vállalkozónő vált szakmailag még felkészültebb cége irányítására. A programban résztvevők a vállalkozásuk működtetéséhez kritikus ismereteket sajátítottak el partnerünkkel, a SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal közösen tartott képzésnek köszönhetően.

A Dobbantó Program fontos elemét képező tréning egy hat héten, 12 napon át tartó képzési program, amely során a már vállalkozó vagy vállalkozásukat elindítani szándékozó nők olyan gyakorlatias tudással gazdagodnak, amely nélkülözhetetlen a vállalkozásuk fejlesztéséhez, működtetéséhez. Szerepel a „tantárgyak” között az önismeretet, marketing, kommunikáció, üzleti tervezés, vállalkozási pénzügyek és adózási ismeretek, továbbá a prezentációs technikák.

Mint minden alkalommal, most is színes, sokféle kompetenciával, tudással rendelkező csapat jött össze: volt még csak  vállalkozni szándékozó, például a  korábbi munkahelyét nemrég feladó résztvevő, többen pedig már évek óta működtetik a saját vállalkozásukat, és többen megújulásra vagy éppen profilváltásra készülve jöttek el. A Dobbantó tréning – eltérően más képzésektől − az elméleti ismereteken túl konkrét választ is adott az egyénileg felmerült kérdésekre, dilemmákra. A résztvevők mindegyike valamilyen vállalkozói ötlettel jelentkezett, a tréning üzleti ötletük pontosításában, termékeik, szolgáltatásaik célcsoportjának azonosításában, valamint az ehhez igazodó üzleti modell kidolgozásában nyújtott segítséget. Volt közöttük pék, gyártó, kereskedő, HR tanácsadó, gasztro-blogger, divattervező, hogy csak néhányat említsünk.

Aki nem fért be erre a Dobbantó tréningre, a kétszer félnapos képzésekből is választhatott decemberben üzleti modellezés és IT ismeretek témakörökben. Jövőre is indulnak a vállalkozónőket célzó különböző szakmai képzések a Dobbantó  program keretében. Kövessék nyomon a híreket itt, a Dobbantó Program honlapján.