Interjú Pazsiczki Beatrixszal, a Búzavirág Kovászműhely egyik alapítójával

Őszi interjúsorozatunkban olyan vállalkozónőket mutatunk be, akik korábban elvégezték a Dobbantó tréninget, ma pedig sikeres vállalkozást vezetnek. Cikkeinkben vállalkozó hölgyek mesélnek saját cégük vezetéséről és a Dobbantó Programmal kapcsolatos tapasztalataikról. Mostani villáminterjúnkban Pazsiczki Beatrix mutatja be vállalkozását, a Búzavirág Kovászműhelyt.

Az alapítók fontosnak tartják az egészséges táplálkozást, a Búzavirág Kovászműhely számukra pedig egy álom megvalósulását jelenti. Velük bárki megtanulhatja, hogyan kell természetes kovásszal készült kenyereket és péksüteményeket készíteni. A jövőben szeretnének egy saját kézműves pékséget indítani, saját tanműhellyel.

Mi indított el titeket a vállalkozói pályán?

A legfontosabb motiváció mindkettőnknél az volt, hogy valamilyen kreatív munkát végezzünk. A kenyérsütés számunkra kikapcsolódás, kreativitás, és szakrális tevékenység egyben.

Mi volt eddig a legnagyobb siker vállalkozóként?

A legnagyobb siker a tanfolyamainkon résztvevők pozitív visszajelzése, valamint az a tény, hogy visszajárnak hozzánk. 

Mi az, amit nőként, női vállalkozóként előnyként, illetve kihívásként éltek meg ebben a szakmában?

Nőként a pék szakma nagyon nehéz, ez vitathatatlan, viszont azt érezzük, hogy a kreativitásunk sokkal erősebb a férfiakénál, készek vagyunk az állandó megújulásra, ami az igényünk is.

Miben segített a tréning elvégzése a leginkább?

Már tudatosabban koncentrálunk céljainkra. Világosan látjuk magunk előtt a terveinket is, és ez segít abban, hogy a racionálisan végig gondoljuk a lehetőségeket. Azt látjuk magunk körül, hogy a hasonló célokkal elinduló társaink csak úgy beleugranak a dolgokba, nem keresik a fenntarthatóságot, amire mi törekszünk.

Kiknek ajánljátok a tréninget?

Minden kezdő vállalkozónőnek, akinek már van világos célja, de olyanoknak is, akik valamiért megrekedtek a vállalkozásukban.

A vállalkozás elérhetőségei:

A Dobbantó tréningre szeptember 29-ig még lehet jelentkezni! Ne maradj le a lehetőségről, tanulj a program tapasztalt trénereitől. Részletek: http://www.dobbantoprogram.hu/cikkek/hamarosan-kezd-dik-az-szi-dobbanto-trening/