Indulnak a Dobbantó Program őszi eseményei

Ősszel is elindul a 12 napos kompetenciafejlesztő Dobbantó tréning, amely a nők vállalkozói ismereteinek, készségeinek fejlesztésében és üzleti céljaik elérésében segít. Emellett kisképzések is lesznek informatikai és üzleti tervezés témákban. Továbbá az őszi hónapok utolsó keddjén újra várják az érdeklődőket a Dobbantó Klubok.

Újra Dobbantó tréning

A Budapest Bank 2010-ben indította el a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programját, amelynek a kezdetektől képzési partnere a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A program egyik legfontosabb eleme a 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, amely az elmúlt években már több mint 400 nőnek segített elindítani saját vállalkozását, vagy fellendíteni meglévő cégét.

A képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A Dobbantó tréningen 20 fős csoportokban vehetnek részt a hölgyek, ahol 6 hét belül, összesen 12 nap alatt sajátíthatják el a tananyagot. A képzés piaci ára 300.000 forint, amelyhez a szervezők bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

Az október 14-én induló tréningre erre a linkre kattintva lehet jelentkezni 2019. szeptember 29-ig.

Ősszel is elindulnak a Quick It és az Üzleti tervezés képzések

A kétszer félnapos Quick IT kurzus alatt a résztvevők olyan digitális és informatikai megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek elengedhetetlenek egy vállalkozás üzemeltetésében. Az ismeretek segítik a résztvevőket a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A képzés igényfelmérés alapján kezdő és haladó szinten is elindul, első alkalommal október 1-én, majd ezt követően október 22-én. További részletek a jelentkezési felület ide kattintva érhetők el. 

Az üzleti tervezés képzés alapja az egyedülálló Business Model Canvas módszertan, amely egyaránt segít azoknak, akik még üzleti terv készítése előtt állnak és azoknak is, akik a már működő vállalkozásuk modelljén szeretnének fejleszteni A szeptember 18-i és az október 16-i képzési napokra ide kattintva lehet jelentkezni.

Dobbantó Klubok az őszi hónapok utolsó keddjén

A mindenki számára nyitott és ingyenes Dobbantó klubesemények is folytatódnak, ahol a résztvevők nem csupán interaktív szakmai előadások részesei lehetnek, hanem kapcsolatokat is építhetnek más vállalkozókkal. A Dobbantó klubesemények ősszel is minden hónap utolsó keddjén, szeptember 24-én, október 29-én és november 26-án lesznek. Bővebb információkkal hamarosan jelentkezünk a Dobbantó program honlapján és Facebook oldalán.