Business Model Canvas képzés indul decemberben. Ne maradj le!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét elindul az 1 napos Business Model Canvas képzés a Dobbantó program keretén belül. A december 10-i képzésre a jelentkezési határidő december 3-a, éjfél. A Business Model Canvas nevű üzleti modellben vizuálisan kerül feldolgozásra és elemzésre a vállalkozás minden lényegi működési eleme és a közöttük lévő összefüggések. A képzésen legfeljebb 20 fő vehet részt. Jelentkezz még ma, hogy biztos helyed legyen! 

A Dobbantó program alapját képező 12 napos, 6 héten át zajló Dobbantó tréningen túl az idei évben lehetőség nyílt kisebb képzéseken való részvételre. Ilyen az egynapos Business Model Canvas képzés is, amelyet december 10-én rendez meg a Dobbantó szakmai partnere, a SEED Alapítvány.

Dióhéjban a Business Model Canvasről

Hosszú évekkel ezelőtt az üzleti tervek több tíz oldalas dokumentumok voltak, amelyek később a világ tempóját követve 3-5 oldal hosszúságúra rövidültek. Ez a tendencia jól mutatja, hogy a globális változások az üzleti életre is azonnal kihatnak. Egy svájci közgazdász, Alex Osterwalder kutatásaiból származik a Business Model Canvas, amit a világ 45 országából szármázó 470 fős csapat dolgozott ki és tett hatékony eszközzé.  A modell lényege, hogy az egész vállalkozás működése és struktúrája egyetlen lapon felvázolható és áttekinthető. Mivel egyetlen oldalon megtalálható minden információ, így segítségével könnyebben tudjuk vizualizálni üzleti modellünket. A Canvas Model erőssége, hogy átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetővé válnak a stratégiai hibák is. Továbbá a Canvas rugalmasan alakítható, ami szintén hatalmas előnyt biztosít a folyamatosan változó piaci életben.

A jelenlegi képzésen gyakorlati tanácsokat tudhatunk meg a Business Model Canvas készítéséről.

A képzés díja a résztvevők számára 5.000 forint + ÁFA, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza. További részletes információk a képzésről és a jelentkezés menete ide kattintva megtekinthető.