Az év utolsó Dobbantó klubján a hatékony döntéshozatal és a csapdák elkerülése kerül fókuszba

A vállalkozók jól ismerik a változás fogalmát, az új helyzetekhez való alkalmazkodást, és képesek a kihívásokból is előnyt kovácsolni. Azonban a 2022-es év még a legrátermettebb és igazán tapasztalt üzlettulajdonosokat is váratlan helyzet elé állította, újratervezésre késztette. A novemberi Dobbantó klubon épp ezért visszanyúlunk a gyökerekig, és a döntéshozatalt vesszük górcső alá, felsorakoztatva így számos praktikus, a gyakorlatba azonnal átültethető technikát.

A november 22-én megrendezésre kerülő Dobbantó klubon Dr. Zolnay Judit, üzleti coach és tanácsadó, az Álom Határidővel Közösségi Mentoring Platform társalapítója, tart előadástHatékony döntéshozatal: Hogyan kerüld el a csapdákat!” címmel. Judit előadásával a több mint 25 éves nemzetközi felsővezetői tapasztalatát felhasználva ad gyakorlati tudást, hogy a résztvevő vállalkozók tervszerűen és tudatosan tudják elindítani és fejleszteni vállalkozásukat. Előadásában kitér a tipikus, nőket gyakrabban érintő csapdákra és azok elkerülésére szolgáló döntési folyamatokra is, mindezt a legfrissebb nemzetközi trendek és a vállalkozások hazai kihívásainak keresztmetszetében.

Az előadást interaktív, kiscsoportos foglalkozás követi, amely alkalmával a résztvevőknek lehetőségük lesz gyakorlatban is kipróbálni az előadás során elhangzott hasznos ajánlásokat, így azok akár már másnap beépíthetővé válnak a megszokott működésbe. A program végeztével az érdeklődők szabadon kérdezhetnek az előadótól.

A klubesemény ideje: 2022. november 22. (kedd) 17 óra

Helyszín: Scruton V.P. – 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/zXXBUMFaJnkpFPSg9

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!