Áprilisban újra online indul a Dobbantó tréning

Már lehet jelentkezni a 2021. április 6-án induló Dobbantó tréningre, amely második alkalommal kerül online megrendezésre. Mivel a képzés nem helyszínhez kötött, az ország, sőt, a világ bármely részéről érkezhetnek a vállalkozói kompetenciáikat fejleszteni vágyó vállalkozónők, legyen szó még csak cégalapításon gondolkozó jelentkezőről vagy már működő vállalkozás tulajdonosáról.

A Budapest Bank 2010-ben indította el a „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programját a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve, amelynek célja, hogy támogassa a nőket vállalkozói ismereteik bővítésében, segítve őket a cégalapításban és fejlesztésben.

A Dobbantó Program legfontosabb eleme az eredetileg 12 napos kompetenciafejlesztő tréning, amely már másodjára kerül megrendezésre online térben, átdolgozott tananyaggal 12 hétre felosztva.

A Dobbantó tréning szemléletformálással, tanácsadással és mentorálással segíti a résztvevőket üzleti céljaik elérésében. A tananyag részét képezik többek között az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási és forrásteremtési ismeretek. De a képzés nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem fejleszti az önismereti, kommunikációs és prezentációs készségeket is, amelyek minden cégvezetőnek hasznos tudásalapot képeznek. Mindemellett a résztvevők értékes ismeretségeket köthetnek a velük hasonló élethelyzetben lévő társaikkal.

Az eredeti 12 tréningnap 90 órányi tananyagát jelenleg online, 12 hétre elosztva, keddenként és csütörtökönként napi 3 x 1,5 órás blokkban dolgozzák fel a résztvevők a trénerek segítségével. A 2021. április 6-án induló Dobbantó tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni ide kattintva, egészen 2021. március 25-ig. A képzés piaci ára 300.000 forint, amelyhez a szervezők bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza. A program során a bank szakmai együttműködő partnere és a képzések megvalósítója a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője.

Klubesemények is lesznek idén

A tréning mellett az idei évben is lesznek klubesemények, a 12 hetes képzéshez hasonlóan online, ahol különböző, a vállalkozásokat érintő témákról beszélnek majd a vendégelőadók. Az offline klubokhoz hasonlóan természetesen itt is lehetőségük van a résztvevőknek kérdéseket feltenni és beszélgetést kezdeményezni. A klubok időpontjai és a további részletek itt, az oldalunkon, valamint a Dobbantó Program Facebook oldalán jelennek majd meg.