Navigáció

Vállalkozást vezetek

Így segítsd kollégáidat, ha észreveszed a fásultság jeleit

Így segítsd kollégáidat, ha észreveszed a fásultság jeleit

Menedzsment 2020 máj. 25

A koronavírus-járvány miatt sokan még mindig otthonról dolgoznak, amelynek egyik legnagyobb hátránya, hogy az elszigeteltség, a külső impulzusok és a személyes kapcsolatok hiánya miatt a csapatunk tagjai fásultabbak lesznek. Fontos, hogy vezetőként felismerjük az intő jeleket, és segítsük kollégáinkat a helyzet kezelésében.

Marketingtippek a krízishelyzetre

Marketingtippek a krízishelyzetre

Piaci trendek 2020 máj. 06

Fontos, hogy a bizonytalan időszakban is kapcsolatban maradjunk ügyfeleinkkel, és eszközeinkhez mérten tartsuk fenn érdeklődésüket, márkánkhoz való kötődésüket. Cikkünkben hasznos tanácsokat osztunk meg arra vonatkozóan, hogy a megváltozott feltételek között milyen marketing megoldásokat célszerű alkalmaznunk, és hogyan érdemes kommunikálnunk.

Így jelenj meg az online megbeszéléseken!

Így jelenj meg az online megbeszéléseken!

Sikeres nők 2020 ápr. 27

Az otthoni munkavégzés következményeként a videóbeszélgetések a mindennapjaink szerves részévé váltak. Ahogy a személyes találkozásoknál, úgy a videóchaten keresztül is fontos szerepe van a megjelenésnek és a gesztusainknak.

Ez nem a tökéletesség, hanem az „elég jó” időszaka!

Ez nem a tökéletesség, hanem az „elég jó” időszaka!

Női szemmel 2020 ápr. 17

A Dobbantó Program első online eseményén, az áprilisi Dobbantó Klubon a női szerepekről beszélgettünk a jelen időszak kihívásai szempontjából. Fodor Maksai-Anna és Steigerwald Zsuzsi, a VALUETEAM szakmai közösségében dolgozó szervezetfejlesztési tanácsadók számos tippet osztottak meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudjuk egyensúlyunkat megteremteni, a stresszt és a kialakult helyzet nehézségeit kezelni.

Kikapcsolódás a home office idején

Kikapcsolódás a home office idején

Női szemmel 2020 ápr. 09

A tartós távmunka és önkéntes karantén ideje alatt sem kell lemondanunk a különféle kikapcsolódást nyújtó programokról. Bár egy-egy színházi előadás, teltházas koncert vagy csoportos sporttevékenység személyes élményét pótolni igen nehéz, az online világnak köszönhetően számos lehetőségünk van arra, hogy színesebbé, tartalmasabbá tegyük az otthon eltöltött időt. Cikkünkben összeszedtünk jó néhány lehetőséget az otthoni rekreációra.