Navigáció

Tartalommarketing trendek 2018-ban kisvállalkozóknak

"Ha nincs pénzed marketingre, foglalkozz csak tartalommarketinggel! Ha sok pénzed van marketing kommunikációra, a legtöbb pénzt a tartalommarketingre fordítsd!"

Információk

  • Helyszín: Nagytemplom utca 30.
  • Esemény kezdete: 2017 okt. 25 - 17:00
  • Esemény vége: 2017 okt. 25 - 19:00
  • Kategória: Dobbantó esemény

„Amikor a barátaim megkérdezik, melyik az az online marketing eszköz, amelyet a legfontosabbnak tartok, és amelyre mindenképpen fordítsanak időt és pénzt, rögtön a tartalommarketinget említem nekik.

Ha nincs pénzed marketingre, foglalkozz csak tartalommarketinggel! Ha sok pénzed van marketing kommunikációra, a legtöbb pénzt a tartalommarketingre fordítsd! De mi is ez az eszköz, amit ilyen csodaszernek tartok? Miért tartom annak? Az előadáson erről lesz szó. Ebben a másfél órában nem csak az elméletről hallasz majd, nem külföldi példákat sorakoztatunk fel, te magad fogsz hatékony, ütős tartalmakat gyártani, és azokkal látogatókat vonzani weboldaladra.”

Előadónk Máté Balázs egyetemi oktató, a Marketing Professzorok Kft. vezető tanácsadója.

„Az alatt a 18 év alatt, amióta marketing tanácsadóként dolgozom, sem én, sem a ma már 16 fővel dolgozó ügynökségem, a Marketing Professzorok saját marketing kommunikációjában nem használtunk más eszközt, mint amiről itt szó lesz. Ennek ellenére már jó ideje csak a beérkező megrendelések 5%-át tudjuk elvállalni. Ha te is szeretnéd vállalkozásodat erre a szintre juttatni, gyere el a Dobbantó Program októberi klubrendezvényére, ahol bevezetlek a tartalommarketing alapjaiba!”

A rendezvény ingyenes, de kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre. 

Jelentkezés online

Térkép