Navigáció

Énmárka építés lesz a téma az idei év első Dobbantó Klubján

Az idei év első Dobbantó Klubja március 9-én kerül megrendezésre – alkalmazkodva a járványhelyzethez – online előadás formájában, ahol a téma az énmárka építés lesz.

Információk

  • Helyszín: Otthon
  • Esemény kezdete: 2021 márc. 09 - 16:00
  • Esemény vége: 2021 márc. 09 - 17:30
  • Kategória: Dobbantó esemény
  • Célközönség: Működő vállalkozások

Az idei év első Dobbantó Klubja március 9-én kerül megrendezésre – alkalmazkodva a járványhelyzethez – online előadás formájában, ahol a téma az énmárka építés lesz. Előadónk Holló Márta, televíziós műsorvezető és kommunikációs szakértő lesz, beszélgetőpartnere pedig Szabados Ágnes, televíziós műsorvezető és riporter, akit sokan emellett a Nincs időm olvasni’ kihívásból vagy éppen könyvkiadója és könyvesboltja kapcsán ismerhetnek.

„A világnak az vagy, amit megmutatsz magadból!” mondás jól példázza azt az attitűdöt, amit egy vállalkozás vezetésénél a tulajdonosnak követnie kell. Nincs sikeres üzlet tudatos kommunikáció nélkül. A sokat emlegetett énmárka építés nem ér véget a reklámokkal, és a közösségi médiában megjelenő fizetett vagy kreatív tartalmakkal. A hihetetlen információs zajban csak akkor lehetnek a vállalkozók láthatóak és hitelesek, ha pontosan tudják, kik ők, mit képviselnek, és a termékeik, szolgáltatásaik választ, megoldást nyújtanak a vevőiknek. A legfontosabb pedig, hogy a vállalkozás ugyanazt mondja, hirdesse, amiben a csapat és az alkotók is hisznek és mondanak.

Hogyan kommunikáljunk cégen belül és a külvilág felé, mitől lesz hiteles és szerethető egy márka? Erre keressük a válaszokat a márciusi Dobbantó Klubunkon Holló Márta segítségével. Az előadáson Márta vendége Szabados Ágnes lesz, aki saját tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel, hiszen neve egybefonódott a Nincs időm olvasni’ kihívással és saját könyvkiadójával, illetve nemrég nyílt könyvesboltjával. A résztvevők megismerhetik Ágnes személyes történetét, hiszen mint vállalkozó újra kellett magát és cégét építenie. Hogyan alakította ki üzleti arcát, miben segítette vagy akár hátráltatta az ismertsége – ezekre a kérdésekre mind megkapjuk tőle a válaszokat.

Az esemény dátuma: 2021. március 9. kedd, 16 óra.

Az előadást és a beszélgetést az érdeklődők online követhetik nyomon, amelyhez előzetes regisztrációt szeretnénk kérni, hogy elküldhessük az eseményhez tartozó linket a jelentkezőknek. Az interaktivitás az online térben sem vész el, hiszen a résztvevők bármikor kérdezhetnek, hozzászólhatnak az előadáshoz.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt az év első Dobbantó Klubján!

Jelentkezés online

Térkép

Kapcsolódó fotók