Navigáció

Dobbantó tréning (leendő) vállalkozónőknek

A Dobbantó tréning egy olyan intenzív, zárt csoportos kompetenciafejlesztő program, amely 20 vállalkozónő számára biztosítja a vállalkozásuk elindításához, fellendítéséhez, vagy újrastrukturálásához szükséges szakmai ismereteket, kompetenciákat és szemléletet. A tréning során többek között marketinggel, menedzsmenttel, adózással és pénzügyi forrásteremtéssel kapcsolatos ismereteket sajátíthatunk el. Olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik saját vállalkozást terveznek, vagy meglévő cégüket tennék eredményesebbé. A hat héten keresztül tartó tréning heti két nap elfoglaltságot jelent.

Információk

  • Helyszín: 1063 Budapest Munkácsy Mihály u. 27
  • Esemény kezdete: 2018 okt. 29 - 00:00
  • Esemény vége: 2018 dec. 04 - 00:00
  • Kategória: Dobbantó esemény

A Budapest Bank 2010-ben indította el a Dobbantó programot, melyben partnerként a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány szakemberei biztosítják a szakmai hátteret és támogatást.

A tréningsorozatra jelentkezés kizárólag az alábbi linken keresztül lehetséges: https://dobbanto.seed.hu/urlap/jelentkezes-a-2018-as-oszi-kepzesre

A képzésen csak 20 fő vehet részt, így a kiválasztást a beérkezett jelentkezésekből a Budapest Bank és a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A döntés eredményéről mindenkit kiértesítünk.

A jelentkezési határidő: 2018. október 10. éjfél

-          a tréning kezdete: október 29. hétfő

-          a tréning vége: december 4. kedd

A kiválasztás során elsősorban a jelentkező, mint vállalkozó fejlődés és a program iránti elkötelezettségét, valamint a vállalkozási ötlet életképességét, átgondoltságát vizsgáljuk meg és értékeljük. Kérjük, hogy a döntést elősegítő, és a csoportba való bekerülés esélyét növelő minden információt osszon meg velünk a jelentkezési lapon!

FONTOS, HOGY A HAT HÉTEN KERESZTÜL TARTÓ TRÉNING HETI KÉT NAP ELFOGLALTSÁGOT JELENT! Kérjük, hogy azok a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezzenek, akiknek ez a konstrukció elfogadható.

A képzési program tervezett ütemezése és tematikája:

  • 2018. október 29-30.: Ismerkedés, a bizalom megalapozása, a vállalkozói készségek fejlesztése
  • 2018. november 5-6.: Vállalkozásindítás és üzleti tervezés
  • 2018. november 12-13.: Marketing, online marketing
  • 2018. november 19-20.: Vállalkozások menedzsmentje, felkészítés prezentációra
  • 2018. november 26-27.: Kisvállalkozói pénzügyek, tervezés, kimutatások, adózás, finanszírozás
  • 2018. december 3-4.: Üzleti tervek prezentációja és zárás 

A képzések minden hétfői nap 9:00-től 17:00 óráig, keddenként pedig 9:00-től 16:00 óráig tartanak, .

Jogszabályi kötelezettség, hogy a résztvevők a 12 képzési napból legalább 11 napon személyesen jelen legyenek a tréningen. Ennek fényében kérjük, gondolja át még egyszer, hogy meg tud-e felelni ennek a követelménynek.

A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy legfeljebb egy napot hiányoznak a képzésről, akkor is csak nagyon indokolt esetben.

A képzés piaci ára 300 000 forint, melyhez a résztvevőktől bruttó 40 000 Ft (nettó 31 496 Ft) hozzájárulást kérünk, a további költségeket a Budapest Bank finanszírozza.

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!

Térkép