Navigáció

"sales" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 5 találat

Legyél jobb, mint a magyar cégek 90 százaléka!

Legyél jobb, mint a magyar cégek 90 százaléka!

Menedzsment 2020 febr. 27

Sok vállalkozás épül páratlanul jó, piacképes ötletre. A legtöbb esetben a fedezet előteremtése és a termék vagy szolgáltatás előállítása az „egyszerűbb” folyamatai az üzlet kiépítésének, míg a termék vagy szolgáltatás megismertetése a világgal és a potenciális vásárlókkal sokkal nehezebb feladat. Arról, hogy hogyan tudjuk megtalálni vevőinket, és hogyan tudjuk elérni, hogy minket válasszanak Mándó Milán, a minner.hu alapítója beszélt a Dobbantó Klub sorozat első idei rendezvényén.

Értékesítési technikák kezdőknek

Értékesítési technikák kezdőknek

Pénzügyek 2019 ápr. 26

Hogyan győzzünk meg egy potenciális vásárlót arról, hogy a mi termékünket válassza? Egy kereskedés számára kulcsfontosságú, miként kommunikál portékájáról. Az alábbi cikkben olvasható 3 egyszerű tippel könnyen növelhető a forgalmunk.

Találatok eseményekben

Összesen 4 találat

Értékesítési trendek – 2018
jan. 1809:30

Értékesítési trendek – 2018

1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Az egyre tudatosabb, igényes, tájékozott vásárlókat már nem lehet a tegnapi módon megszólítani, megnyerni. Mivel, hogyan kelthetjük fel az érdeklődésüket? Hol vásárolnak? Milyen értékek mentén döntenek?

Dobbantó klubesemény - Mindenki lehet jó sales-es!
ápr. 2517:00

Dobbantó klubesemény - Mindenki lehet jó sales-es!

Budapest, Nagytemplom utca 30, 1082

Értékesíteni félelmetes? Nem kell, hogy az legyen! Hogyan építsem fel vállalkozásomban az értékesítés folyamatát? Hogyan használjam a social selling platformokat hatékonyan? Mi a networking szerepe az értékesítésben? Előadónk Benyovszky Tünde, a Bespoke Principles alapítója osztja meg tudását és tapasztalatait arról, hogyan válhatunk igazán jó sales-essé.

Sales 2.0 konferencia
okt. 0609:00

Sales 2.0 konferencia

1061 Budapest, Paulay Ede utca 33.

Te vagy a legjobb saleses? Élvezed a munkád minden percét és eszed ágában nincs kiégni? Esetleg épp új lendületre vágysz? Belelátnál az olimpiai aranyérmes vízilabda csapat kulisszái mögé? Tudni akarod, hogy oldják a stresszt a legjobbak? Érdekel, hogy kell igazán lehengerlő prezit tartani? Akkor itt a helyed! Országos sales meeting azoknak, akik élvezik, amit csinálnak, és még jobbak akarnak lenni.