Navigáció

"család" címke találatok

Találatok cikkekben

Összesen 4 találat

A Családbarát Vállalat cím nekünk azt jelenti: jó úton vagyunk

A Családbarát Vállalat cím nekünk azt jelenti: jó úton vagyunk

Menedzsment 2018 nov. 27

Családbarát Vállalat címmel jutalmazta a Budapest Bankot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A szakmai zsűri az elismerés odaítélésekor bankunk családbarát szemléletű munkáltatói gyakorlatát vette figyelembe. Olvasd el, milyen a családokat támogató programok valósulnak meg nálunk!

Egy vállalkozás a gyermekekért és a családokért

Egy vállalkozás a gyermekekért és a családokért

Sikeres nők 2016 dec. 12

A Dobbantó Program segítségével kibontakozott vállalkozó hölgyek közül sokan azért választották az önállóságot, mert úgy gondolták, így több időt szentelhetnek családjuknak, gyermekeiknek. Egyikük azonban a vállalkozás tárgyának is a gyermekeket választotta: Király Anikó, a Ficserke Családi Központ vezetője.

Amikor családi az üzlet

Amikor családi az üzlet

Menedzsment 2016 okt. 12

A vállalkozások valamikor szinte kizárólag családtagokból álltak, de manapság sem ritka, hogy a cég magját családtagok alkotják. Ennek persze nemcsak pozitív oldala van, de ha az alábbi tippeket szem előtt tartjuk, nagyobb eséllyel tudunk felépíteni és sikeresen működtetni egy családi üzletet.

Maxold ki a munkanapodat!

Maxold ki a munkanapodat!

Menedzsment 2016 febr. 22

A munkaórák hatékony kihasználása minden vállalkozónak elsődleges napirendi pont. A sok teendő között könnyű elveszni, ezért rendszerezés és az átgondoltság elengedhetetlen! Íme néhány trükk, hogyan használd ki maximálisan az energiáidat.