Újra indul a Dobbantó tréning (leendő) vállalkozónőknek – október 10-ig lehet jelentkezni!

A Dobbantó egyedülálló és sokrétű felnőttképzési program, amely a pénzügyi ismeretek bővítését tűzte ki célul. A képzés elméleti és gyakorlati szinten egyaránt biztosítja a vállalkozások elindításához és működéséhez szükséges ismereteket, amely specifikusan igazodik a női vállalkozók igényeihez.

A résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, pénzügyi, adózási, és forrásteremtési készségeket, valamint előadói és prezentációs technikákat sajátítanak el. A pénzügyi modulban a Budapest Bank szakértői csapata segíti a pénzügyi szektor átfogó megértését a hitelképesség-javításon keresztül az optimális finanszírozási lehetőségekig. A tréning végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a képzés során kidolgozott üzleti tervüket. A képzés tematikájáról további információkat EZEN a linken találhatsz. A képzés nyolcéves fennállása óta közel kétezer női vállalkozó szerzett olyan hasznos tudást, amely segített megvalósítani kitűzött céljaikat az üzleti életben.

2018. október 29-én újabb 20 fős csoport kezdi meg a képzést, amelyre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. Célszerű a vállalkozási szempontrendszer minél bővebb kifejtése – a rendelkezésre álló terjedelmi határon belül – ez ugyanis kiemelt jelentőséggel bír az elbírálás során.

FONTOS, HOGY A HAT HÉTEN KERESZTÜL TARTÓ TRÉNING HETI KÉT NAP ELFOGLALTSÁGOT JELENT! Kérjük, hogy azok a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezzenek, akiknek ez a konstrukció elfogadható. A 2018-as őszi Dobbantó képzés időrendjét ITT olvashatod.

A jelentkezési határidő: 2018. október 10. éjfél

A képzés piaci ára 300.000 forint, amelyhez a résztvevőknek bruttó 40.000 forint (nettó 31.496 forint) hozzájárulást kérnek a szervezők, minden további költséget a Budapest Bank finanszíroz.

A Budapest Bank 2010-ben indította el a Dobbantó programot, melyben partnerként a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány szakemberei biztosítják a szakmai hátteret és támogatást. Az alapítvány vállalkozónői kompetenciafejlesztő programjának része a felnőttképzési akkreditációval bíró, nemzetközileg is elismert Dobbantó tréning.

Kapcsolódó fotók