Őszi üzleti tervezés képzés indul a Dobbantó Program keretein belül

Létezik egy korszerű, felhasználó-barát, könnyen elsajátítható üzleti modellező eszköz, amelynek alkalmazását te is könnyen elsajátíthatod! A Dobbantó Program Business Model Canvas képzése most erre ad lehetőséget a jelentkező vállalkozónőknek.

A Budapest Bank a SEED Alapítvánnyal együttműködve, egynapos Business Model Canvas képzést szervez, ahol mindenki személyre szabott gyakorlati tanácsokat kaphat vállalkozása üzleti tervezéséhez. A kurzus célja egy még induló, vagy egy már meglévő vállalkozás üzleti modelljének közös átgondolása, és üzleti tervének elkészítése.

A képzés alapja a világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertan, a Business Model Canvas, amelynek segítségével könnyedén, egyetlen oldalon vizualizálható egy vállalkozás üzleti modellje. A Business Model Canvas erőssége, hogy egyszerűen átláthatóvá válik a cég működőképessége, az ok-okozati összefüggések, és azonnal észrevehetővé válnak a stratégiai hibák is. Az üzleti modell rugalmasan alakítható, ami hatalmas előnyt biztosít a folyamatosan változó piaci életben.

A Business Model Canvas workshopot ősszel is a Dobbantó szakmai partnere, a SEED Alapítvány szakértői tartják.

A képzés időpontja: 2019. szeptember 18. és október 16.

Jelentkezni az első turnusra 2019. szeptember 10-ig lehet, a másodikra pedig 2019. október 7-ig az ezen az oldalon található adatlap kitöltésével. A képzés díja a résztvevők számára bruttó 6.350 forint, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.