QuickIT: Informatikai képzés ősszel is!

Az őszi szezonban is elindul a Dobbantó Program kétszer félnapos Quick IT képzése, amelynek célja a vállalkozó nők digitális ismereteinek és készségeinek fejlesztése. A kurzusra a mai naptól lehet jelentkezni kezdő és haladó szinten egyaránt.

A digitalizáció térhódításával nehéz tartani a lépést, főleg, ha a nap 24 órájában egy saját vállalkozás életét kell egyengetni. A digitális átalakulás megértésében nyújt segítséget a Dobbantó Program kétszer félnapos informatikai képzése. A kurzus során a résztvevők olyan online megoldásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek segítik őket a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában és ellenőrzésében. Továbbá az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében is támpontokat kapnak a vállalkozó hölgyek.

A QuickIT képezést igényfelmérés alapján kezdő és haladó szinten is elindul, kezdőknek 2019. október 1-jén és 3-án (2x fél nap), haladóknak pedig 2019. október 22-én és 24-én (2x fél nap).

Jelentkezni 2019. szeptember 16-ig lehet az ezen az oldalon található adatlap kitöltésével. A képzés díja a résztvevők számára bruttó 6.350 forint, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.