Pályázati lehetőség a Női Manager és Női Vállalkozói, valamint Férfi Manager Díjakra

A Női Manager és Női Vállalkozói Díj arra kíván rávilágítani, hogy a nők gazdasági szerepvállalása nem csak esélyegyenlőségi kérdés, hanem a vállalatok sikerének kulcsa is. Ennek hangsúlyozásaként a PWA maximális támogatást biztosít a női vezetőknek és szakmai, valamint gazdasági előmenetelüket folyamatosan támogatja. Ezen támogatás jeléül jött létre a Női Manager és Női vállalkozói Pályázat is, a nők vezetői ambícióinak kiteljesítése érdekében. A díjra saját vállalkozásukat vezető, de vezető beosztású hölgyek is jelölhetők, illetve saját maguk is pályázhatnak.

A Férfi Manager Díj azokat a férfiakat szólítja meg, akik munkájuk során támogatják és inspirálják a vezető pozícióban dolgozó nőket. A díjjal hangsúlyozni szeretnék, hogy a nők szakmai előmenetelének támogatása fontos szempont a vállalatok gazdasági versenyképességének növelése érdekében. A díjra jelölhetők azok a vezető beosztásban vagy saját vállalkozásban dolgozó férfiak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, illetve ők maguk is pályázhatnak.

A díjak átadására a PWA Identitásaink konferencia gálaestjén kerül sor, 2017. március 23-án, ahol mindhárom kategória nyerteseit kitüntetik. Az ünnepélyes gála helyszíne a Corinthia Hotel Budapest.

Regisztrálni az alábbi linkeken lehet:

Női Manager Díj: https://goo.gl/GPf0WD 
Női Vállalkozói Díj: https://goo.gl/43emjI 

Férfi Manager Díj: https://goo.gl/23HZVL