Nálunk is becsengettek, indul az őszi Dobbantó Klub sorozat!

Vállalkozóként a meggyőző, magabiztos előadásmód hatalmas előnyt jelenthet. Azonban kevesen születnek remek előadói vénával, legtöbbünknek fejleszteni kell ezt a képességünket, így következő Dobbantó Klubunkban megosztunk néhány praktikus tanácsot, trükköt arról, hogyan is kell jól prezentálni! Előadónk Szijártó Adrienn tréner lesz az Impact Trainingtől.

Ismét beköszöntött az ősz, Dobbantó Klub sorozatunkat pedig újból elindítjuk! Szeptember 24-én, kedden szeretettel várunk következő klubeseményünkre! Ezúttal a prezentációs technikákról hallhatunk előadást, ami nagyon hasznos lehet, hiszen a meggyőzés tudománya egy leendő ügyfél megszerzésénél elengedhetetlen lehet.

A délutáni klub folyamán Szijártó Adrienn, az Impact Training alapító szakembere osztja meg velünk tudományát. Adrienn trénerként bevezet minket a prezentáció-készítés rejtelmeibe, valamint arról beszél, hogyan érjük el, hogy ne csak puszta információt, hanem az üzenetünket is át tudjuk adni a hallgatóságnak.

Gyere el és hallgasd meg az előadást! Ezután, ha prezentációt kell tartanod, arra nem szükséges rosszként, hanem inkább lehetőségként tekintesz majd.

A klubeseményen a részvétel ezalkalommal is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tehetsz meg.

Amennyiben hoznád a gyermekedet, az ő szórakoztatásáról is gondoskodunk! A gyermekfoglalkoztatást a Dobbantó tréninget végzett Ficserke Családi Központ biztosítja majd. Amennyiben gyermekeddel érkezel a klubra, kérjük, jelezd a jelentkezés megjegyzés rovatában!

Dátum: 2019. szeptember 24., kedd 17 óra

A Dobbantó Klub ősszel új helyszínre, a tavaszi Dobbantó tréningnek is otthont adó MEMO Mesterek és Módszertanok házába költözik!

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.