IT-képzéssel bővül a Dobbantó program!

Novemberben első alkalommal indul digitalizációra fókuszáló képzés a Dobbantó program keretében. Célunk segítséget nyújtani a női vállalkozók digitális ismereteinek, tudásának, készségeinek fejlesztéséhez.

A digitális ismeretek fontossága a gazdaság minden területén egyre inkább felértékelődik. Erre a kihívásra kíván reagálni a SEED Alapítvány által nyújtott kétszer félnapos képzés is. Ennek érdekében a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek segítik őket a vállalkozói hétköznapjaik során a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében. Továbbá az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében is támpontokat kapnak.

Az oktatást december 13-14-én tartja az alapítvány.  A képzés igényfelmérés alapján kezdő és haladó szinten is elindul. A pontos részletek és jelentkezés menete ide kattintva érhető el.

Az elmúlt évek során a Dobbantó Klub eseményein is kiemelkedő szerepet kapott a digitális fejlődés. A klubesemények tematikái között szerepelt a közösségi média üzleti célú használata, az e-kereskedelem magyarországi viszonylata, és a webshopkészítés elméleti és gyakorlati praktikái is. A most induló IT-képzéssel tovább bővül a program keretében elérhető formális képzések köre.