Ismerjétek meg a Dobbantó tréning oktatógárdáját!

Hamarosan kezdődik a Dobbantó tréning, amit már izgatottan várunk. De milyen modulokban és kik fogják oktatni a résztvevőket? Bemutatkoznak a Dobbantó tanárai.

Bús Borbála – Önismeret modul

Tevékenysége igen széleskörű: tanár, HR tanácsadó, tréner, a Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coach (ACC). A Profile XT kompetencia-felmérések minősített szakértője, a Gordon & TA kommunikációs trénere, a TEDxLibertyBridgeWomen önkéntes szervezője.

Borbála szerint a legfontosabb az emberi kapcsolatokban az együttműködés és a pozitív egymásra hatás. Szívesem hangoztatja Thomas Gordon üzenetét: „Mások viselkedésének befolyásolására egyetlen hatékony eszközünk van: saját viselkedésünk megváltoztatása.”

 

Dr. Prónay Szabolcs – Marketing modul

Szabolcs a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként, és 2011-ben ugyanitt szerzett doktori fokozatot a fogyasztói márkahűség vizsgálatával. Jelenleg az egyetem Üzleti Tudományok intézetének adjunktusa, az SZTE Interdiszciplináris Tudásmenedzsment Kutatóközpontjának kutatója, illetve idegenforgalmi és üzleti tanácsadási területen dolgozik marketingszakértőként. Mindemellett tagja európai marketinges akadémiai közösségnek (EMAC – European Marketing Academy), és rendszeres előadója nemzetközi konferenciáinak. Elnökségi tagja a legjelentősebb hazai marketing közösségnek is (EMOK – Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért).

 

Huszár Sándor – Online marketing modul

Sándor jelenleg oktatóként dolgozik a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Többek között marketing szemináriumokat tart, beleértve a kis- és középvállalkozások számára nélkülözhetetlen online marketing ismereteket. Oktatási tevékenysége mellett azonban számos vállalkozás ügyfélszerzését segíti marketing területen folyamatos és eseti jelleggel.  Tevékenységének középpontjában az online marketing áll, amely elsősorban a vállalkozások online megjelenésére, hirdetéseire, értékesítésére, valamint az adott célcsoport számára értékes tartalom létrehozására terjed ki. Az elmúlt években számos területen szerzett tapasztalatot, egyaránt részt vett helyi, országos és nemzetközi piaci környezetben tevékenykedő vállalkozások marketingtevékenységének fejlesztésében.

 

Vilmányi Rita – Pénzügyi modul

Korábbi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának gazdálkodási és menedzsment szakán végezte, jelenleg pedig a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának, orvosi diagnosztikai analitikus szakán tanul. Oktatási tapasztalati területei: vállalkozásfejlesztés, projekt tervezés, üzleti tervezés, pénzügyi és adózási ismeretek.

 

Dr. Vilmányi Márton – Üzleti tervezés modul

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense. Doktori fokozatát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerezte egyetemi-vállalati együttműködések témakörében. Stratégiai menedzsment, kapcsolatmenedzsment, üzleti tervezés témakörök területén rendszeresen oktat. Kutatási területe a szervezetközi együttműködésekre, azok teljesítményére, minőségére, dinamikájának jellemzőire irányul.

A SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvány szakmai vezetőjeként a KKV Hatékonyságmérő jelzőrendszer program összeállításában vesz részt. Számos kutatói közösség – így pl. az Industrial Marketing and Purchasing Group (IMP Group), vagy az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért (EMOK) – tagja.

 

Soltész Anikó – Vállalkozásmenedzsment

Anikó a kisvállalkozások menedzsmentjét tanítja és azt, hogyan lehetünk nemcsak a magunk, hanem a ránk váró sokféle helyzet urai is. Mottója, hogy van és lehet miből okulni, hogy bölcsebben kezdjük és sikeresebben folytassuk a vállalkozásunkat!

 

Dr. Németh Zoltán (Dr Prezi) – Prezentációs technikák modul

Prezentációs tréner, ToastMasters, DTM, TEDx-előadó.

A legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénernek tartják Magyarországon. Az első hazai előadói kézikönyv, az Előadok, tehát vagyok szerzője, a könyvben az általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatokkal is segíti az olvasót jobb előadóvá válni. Az első magyar nyelvű (Pestbeszéd) és az első üzleti (BBB) Toastmaster klub alapítója, és sok vidéki klub inspirálója. 2009 óta blogol DrPrezi.hu címen, több száz szakmai cikkel. A blog hívta életre a Prezentációs Büntetőtörvénykönyvet, a leggyakoribb előadói hibák vicces vagy komoly megfogalmazásával.

 

Imreh Szabolcs – Vállalkozásindítás

1973-ban született, közgazdász és matematika szakos középiskolai tanár, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense. A Kar Marketing és Menedzsment Szakcsoportjának munkatársaként vállalkozási és üzleti tárgyakat (vállalkozások indítása és működtetése, vállalkozástan, menedzsment stb.) oktat, részt vesz a tananyagfejlesztésben és a tudományos kutatásban. Legfontosabb kutatási területei a vállalkozástan és a vállalkozásfejlesztés, amely témakörökben rendszeresen publikál. Vezetője az SZTE-n a vállalkozási kompetenciákat fejlesztő alprojektnek, számos vállalkozások indítását támogató képzés és tréning szakmai vezetője és oktatója. Emellett Szabolcs maga is többszörös vállalkozó, több cég társtulajdonosa.