Idén is meghirdetjük a Dobbantó IT-képzést! Ne maradj le róla!

Újra indul a Dobbantó Program Quick IT képzése, amelynek célja, hogy segítséget nyújtsunk a női vállalkozók digitális ismereteinek, tudásának és készségeinek fejlesztéséhez.

A cégvezetőket egyre jobban foglalkoztatja a digitális átalakulás, azonban sok estben nem tudják kihasználni ennek előnyeit.  A Dobbantó Program keretében meghirdetett kétszer félnapos képzés erre a kérdésre ad választ, hiszen a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek segítik őket a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában és ellenőrzésében. Továbbá az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében, értékelésében is támpontokat kapnak.

A QuickIT képezést igényfelmérés alapján kezdő és haladó szinten szervezik meg első alkalommal március 20-án és 21-én, majd ezt követően április 17-én és 18-án.

Jelentkezni 2019. március 11., hétfőig lehet az ezen az oldalon található adatlap kitöltésével. A képzés díja a résztvevők számára bruttó 6.350 forint, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

 Részletek és a jelentkezés menete ide kattintva érhető el.