Hamarosan kezdődik az őszi Dobbantó tréning

Ősszel sem maradunk Dobbantó tréning nélkül, amelyre már jelentkezhetnek a hölgyek. A képzés egyaránt segítséget nyújt azoknak, akik még csak gondolkoznak egy vállalkozás elindításán, és azoknak is, akiknek már van saját cége, de az fejlesztésre, tökéletesítésre szorul.

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve indította el „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programját 2010-ben. A program részeként megvalósuló Dobbantó tréning célja, hogy kimondottan a női vállalkozók igényeihez igazodó eszközökkel fejlessze a legfontosabb vállalkozói készségeket, és szemléletformálással, tanácsadással segítse a résztvevőket üzleti céljaik elérésében.

A Dobbantó tréning 20 fős csoportban zajlik, hat héten át összesen 12 napon keresztül, 90 órában. Az oktatás nemcsak a vállalkozás elindítására és működtetésére terjed ki, hanem az önismeret, valamint a kommunikációs és prezentációs készségek fejlesztésére is. A résztvevők az üzleti sikerhez fontos, marketinggel, menedzsmenttel, pénzügyi forrásteremtéssel és adózással kapcsolatos ismeretekkel is gazdagodnak a kurzus alatt. A képzés végén pedig a résztvevők egymás előtt prezentálják a tréning során kidolgozott üzleti tervüket. Ez a gyakorlati tapasztalat a résztvevők önbizalmát is megalapozza ahhoz, hogy a sikeresen szerepeljenek a prezentációs és tárgyalási helyzetekben.

Az október 14-én induló Dobbantó tréningre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, a tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. Célszerű a vállalkozási szempontrendszer minél bővebb kifejtése, ez ugyanis kiemelt jelentőséggel bír az elbírálás során!

A képzés piaci ára 300 000 forint, amelyhez a résztvevőktől bruttó 40. 000 forint hozzájárulást kérnek a szervezők, a további költségeket a Budapest Bank Dobbantó Programja finanszírozza.

További részletek itt érhetők el.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 29.